10KMS URBANS DE MANRESA

0
507

Aquest dimecres es tancaran inscripcions amb el màxim de corredors que l’organització havia previst. 950 corredors estaràn en la sortida d’aquests 9ens 10KMS URBANS DE MANRESA. El tret de sortida de la cursa absoluta serà a les 10,30h. Abans, s’haurà disputat la 6ena Cursa Urbana de Promoció amb la participació de 150 joves corredors. La participació absoluta, un any mes, serà exquisita. Tindrem a l’atleta que mes cops ha pujat dalt l’esglaó mes alt del podi de la nostra cursa: POL GUILLEN (FC Barcelona). Tindrem a un dels millors corredors de ruta i de muntanya de Catalunya, el sanfeliuenc JUST SOCIATS (Avinent CA Manresa). |  Tindrem a les dues uniques promeses catalanes del 86 que aviat han de donar el salt a l’èlit catalana -ROGER CAMPOY (FCB) i DAVID MARTINEZ (Avinent CAM)-, tindrem a veterans del nivell dels manresans SERGI RODRIGUEZ , RAMON CAMPS. i del surienc ALFONS ESQUIUS (a una setmana de la seva participació en la marató de la ciutat dels rascacels -NY-). Comptarem amb dos dels millors juniors catalans: OUSSAMA CHOUATI i ORIOL COMELLAS. En l’apartat femení, comptarem amb la participació de les millors atletes de casa nostra: la joanenca MERITXELL SOLER -Bronze estatal promesa en 10000mll-, la sallentina MARIA RIERA -Bronze estatal junior en 5000mll i minima mundial junior en obstacles-, tindrem a la navassenca MANELA MARTINEZ -un exemple de trajectoria esportiva-. A nivell mediatic, comptarem amb l’apreciat periodista i treballador de TV3 XAVIER BONASTRE. Comptarem amb els i les mes destacats/ades corredors/res de l’entitat. Comptarem amb ……………., veritablement: UNA FESTA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.