MARCA RUNNING SERIES

0
464

L’atleta santpedorenca de l’Avinent CA Manresa ALICIA FERNANDEZ, que viu actualment a Gijón, ha pujat al podi en els 10kms de Gijon disputats aquest diumenge. En la prova asturiana, dins el circuit estatal MARCA RUNNING SERIES, hi han pres part 1600 corredors. FERNANDEZ ha estat 2ona absoluta amb un temps de 38’28”, nomès superada per l’atleta ESTHER ALVAREZ (FEVE Oviedo) que s’ha imposta amb un temps de 37’57”. Ha completat el podi absolut BLANCA MAR BLANCO (Electr Rato Avilés) amb 38’31”. | FERNANDEZ amb aquesta brillant segona posició absoluta, s’ha imposat dins la seva categoria (18-34 anys), per davant de les atletes MARTA ESCUDERO (40’19”) i YAIZA TEIXEIRA (41’40”). La prova asturiana, que ha nascut amb aquesta edició 2012, estava apadrinada per dos excel.lents atletes internacionals: la vallisoletana MAITE MARTINEZ i l’excel.lent maratonià PEDRO NIMO.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.