Doble victoria para La Sansi

0
378

La 34ª Cursa Carrer Nou-Girona s’ha saldat amb una bona nota per al Club Atletisme La Sansi. Josep Lluis Blanco, en els 10 quilòmetres, i Imad Laabadi, en la prova curta de 5 quilòmetres, s’han proclamat guanyadors davant de més 2.000 participants. El lloretenc, tot i la forta duresa del traçat pujant a la Catedral, va signar una marca de 30:42, un minut y nou segons més ràpid que el marroquí Adel Mechaal, segon. Per la seva banda, el prometedor i també marroquí Laabadi, que debutava avui com a nou corredor de La Sansi, es va imposar amb autoritat en els 5 quilòmetres per arrodonir la jornada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.