Obertes les inscripcions presencials de la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa

0
639

Obertes les inscripcions presencials de la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’2012 a les Botigues de Running
Ja es poden realitzar les inscripcions de la 14 edició Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’201 a partir del 20 d’octubre de forma presencial. El cost de la inscripció és de 15 euros, en cas de no tenir-ne xip groc, l’organització posa a disposició del participant un xip d’un sol ús al preu de 3 euros. Les botigues que es podrán fer la inscripció seran: Running Vallès (Sant Cugat del Vallès), Benitosports Centre Comercial (Sant Cugat del Vallès), Kñera Esports (Terrassa), California Sports (Terrassa), Trace Outdoor (Terrassa), Runnersworld (Sabadell i Terrassa), Cerdanyola Runners, Tot Running (Rubí), Deportes Atleta ́s (Barcelona) i J’Arribu (Cornellà).| Tambè es podrán fer a l’oficina OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) al costat del pavelló municipal d’esports de Sant Cugat del Vallès, Les inscripcions per internet a la web www.santsilvestre.com NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT, INSCRIUTE-JA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.