Obertes les inscripcions presencials de la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa

0
474

Obertes les inscripcions presencials de la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’2012 a les Botigues de Running
Ja es poden realitzar les inscripcions de la 14 edició Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’201 a partir del 20 d’octubre de forma presencial. El cost de la inscripció és de 15 euros, en cas de no tenir-ne xip groc, l’organització posa a disposició del participant un xip d’un sol ús al preu de 3 euros. Les botigues que es podrán fer la inscripció seran: Running Vallès (Sant Cugat del Vallès), Benitosports Centre Comercial (Sant Cugat del Vallès), Kñera Esports (Terrassa), California Sports (Terrassa), Trace Outdoor (Terrassa), Runnersworld (Sabadell i Terrassa), Cerdanyola Runners, Tot Running (Rubí), Deportes Atleta ́s (Barcelona) i J’Arribu (Cornellà).| Tambè es podrán fer a l’oficina OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) al costat del pavelló municipal d’esports de Sant Cugat del Vallès, Les inscripcions per internet a la web www.santsilvestre.com NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT, INSCRIUTE-JA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.