Albert Parreño i Anaïs Rivas S’imposen a l´aquatló Ciutat de Badalona

0
453

Ni la presencia de la pluja en el mateix moment del tret de sortida va deslluir la darrera jornada de la primera edició de la Lliga Nacional d´aquatló , conjuntament amb el Campionat de Catalunya per grups d’edats , tot coincidint amb la celebració de l´aquatló degà de Catalunya que arribava a la seva desena edició : el Ciutat de Badalona, sota l’habitual organització conjunta del Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses.La competició es va desenvolupar seguint les distancies oficials el primers 2.500 metres de cursa a peu per la zona de platges de Badalona , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una nova cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada al vell mig de la Rambla Badalonina just davant del monument a Roca i Pí.| A la vessant esportiva victòria absoluta per Albert Parreño ( C.D.Fasttriatlón ) amb un crono de 29 minuts i 42 segons , un estret marge de 3 segons per davant del seu company de Club i que encara pertany a la categoria sub-23 Lucas Mola , completant el podi en el seu tercer graó Antonio Roldán (Centre Natació Mataró ) . Per equips 1º C.D. Fasttriatlón (Parreño-Mola-Samaniego) 2º Centre Natació Mataró (Roldán-Rovira-Roig) 3º Centre Natació Prat-triatló (Juidias-Vizuete-Gómez). Dins de la categoria femenina treballada victòria absoluta per la sub-23 Anaïs Rivas (Centre Natació Mataró) amb un temps final de 34 minuts i 40 segons , 15 segons per davant de la segona classificada absoluta i vigent Campiona de Catalunya d´aquatló , la cadet Georgina Conesa (Club Triatló Vallirana), un altre cadet Meritxell Velasco (Club Natació Reus Ploms )va assolir el tercer lloc del podi absolut.Per equips 1ª Centre Natació Mataró (Rivas-Luna-Homs) 2ª Club Natació Sabadell (Ureta-Gerschovsky-Curto) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Hidalgo-Palau-Toscano).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.