Albert Parreño i Anaïs Rivas S’imposen a l´aquatló Ciutat de Badalona

0
681

Ni la presencia de la pluja en el mateix moment del tret de sortida va deslluir la darrera jornada de la primera edició de la Lliga Nacional d´aquatló , conjuntament amb el Campionat de Catalunya per grups d’edats , tot coincidint amb la celebració de l´aquatló degà de Catalunya que arribava a la seva desena edició : el Ciutat de Badalona, sota l’habitual organització conjunta del Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses.La competició es va desenvolupar seguint les distancies oficials el primers 2.500 metres de cursa a peu per la zona de platges de Badalona , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una nova cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada al vell mig de la Rambla Badalonina just davant del monument a Roca i Pí.| A la vessant esportiva victòria absoluta per Albert Parreño ( C.D.Fasttriatlón ) amb un crono de 29 minuts i 42 segons , un estret marge de 3 segons per davant del seu company de Club i que encara pertany a la categoria sub-23 Lucas Mola , completant el podi en el seu tercer graó Antonio Roldán (Centre Natació Mataró ) . Per equips 1º C.D. Fasttriatlón (Parreño-Mola-Samaniego) 2º Centre Natació Mataró (Roldán-Rovira-Roig) 3º Centre Natació Prat-triatló (Juidias-Vizuete-Gómez). Dins de la categoria femenina treballada victòria absoluta per la sub-23 Anaïs Rivas (Centre Natació Mataró) amb un temps final de 34 minuts i 40 segons , 15 segons per davant de la segona classificada absoluta i vigent Campiona de Catalunya d´aquatló , la cadet Georgina Conesa (Club Triatló Vallirana), un altre cadet Meritxell Velasco (Club Natació Reus Ploms )va assolir el tercer lloc del podi absolut.Per equips 1ª Centre Natació Mataró (Rivas-Luna-Homs) 2ª Club Natació Sabadell (Ureta-Gerschovsky-Curto) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Hidalgo-Palau-Toscano).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.