TOWN OF RUNNERS

0
400

El proper 20 d’octubre, des de l’ONG Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) presentarem a Barcelona el documental “Town of Runners”, que explica la història de dues joves atletes d’Etiòpia que es dediquen a l’atletisme per intentar sortir de la pobresa. De fet, el documental està gravat en un poblat d’Etiòpia d’on han sortit diversos campions olímpics, entre els quals Tirunesh Dibaba, Kenenisa Bekele, Tulu Derartu, Fatuma Roba o Tiki Gelana, guanyadora de la medalla d’or de la marató femenina en els Jocs Olímpics de Londres 2012.| El film explica la història d’Alemi i Hawii, dues noies joves d’aquest municipi rural que s’entrenen cada dia per aconseguir una vida diferent i passar a ser atletes professionals. El documental s’estrena a Barcelona el 20 d’octubre a les 18:00 h (és l’estrena a tot l’estat espanyol). El passi es farà a l’Auditori Axa (Av. Diagonal 547) i el preu de l’entrada és de 5€, diners que es destinaran a finalitats solidàries. La presentació del documental està impulsada per l’ONG Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, TV3 i l’Auditori Axa, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.