En un mes, La Sansi de Sant Feliu

0
380

Només falta un mes per a la celebració de la primera edició de La Sansi de Sant Feliu, que tindrà lloc el proper 11 de novembre a partir de les 10:00 hores sobre un recorregut de 5 quilòmetres. Més de 400 persones ja han realitzat la seva inscripció en una cita en què s’esperen 1.000 corredors que rebran, entre altres sorpreses, una motxilla i una bossa carregada d’obsequis de CocaCola, Henkel, Powerade o ChupaChups. A més, entraran automàticament en el gran sorteig que començarà després de la finalització de la prova.| La jornada atlètica s’obrirà amb les carreres de menors, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la localitat barcelonina. Per inscriure’s, hi ha dues opcions: a través d’internet (www.lasansisantfeliu.com) o de forma gratuïta fent una despesa superior a 50 euros a la botiga Intersport de Sant Feliu de Llobregat. Más información Contacto: ∑

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.