En un mes, La Sansi de Sant Feliu

0
298

Només falta un mes per a la celebració de la primera edició de La Sansi de Sant Feliu, que tindrà lloc el proper 11 de novembre a partir de les 10:00 hores sobre un recorregut de 5 quilòmetres. Més de 400 persones ja han realitzat la seva inscripció en una cita en què s’esperen 1.000 corredors que rebran, entre altres sorpreses, una motxilla i una bossa carregada d’obsequis de CocaCola, Henkel, Powerade o ChupaChups. A més, entraran automàticament en el gran sorteig que començarà després de la finalització de la prova.| La jornada atlètica s’obrirà amb les carreres de menors, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la localitat barcelonina. Per inscriure’s, hi ha dues opcions: a través d’internet (www.lasansisantfeliu.com) o de forma gratuïta fent una despesa superior a 50 euros a la botiga Intersport de Sant Feliu de Llobregat. Más información Contacto: ∑

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.