La 1a Cursa de Muntanya de Les Arenes tindrà lloc divendres dia 12 d’octubre

0
402

Les inscripcions a la prova es mantenen obertes fins dijous 11 d’octubre
La 1a Cursa de Muntanya de Les Arenes, una prova de cinc quilòmetres de distància que recorrerà diferents paratges del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, tindrà lloc el proper divendres, dia 12 d’octubre. Les inscripcions a la prova, que tenen un preu de 5 euros, es mantenen obertes fins dijous, dia 11 d’octubre, i es poden formalitzar a través d’Internet, als webs www.castellarvalles.cat o www.sabadellrunseries.com, o bé presencialment a Interesport Molins (Rambla, 111, de Sabadell). L’organització ha establert dues categories per poder inscriure’s a aquesta matinal atlètica: la categoria de petits, que agruparà les persones nascudes fins al 1998, inclòs, i la categoria de grans, oberta a tots aquells corredors i corredores que hagin nascut el 1997 o els anys anteriors. Obtindran trofeu els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria.| Cal assenyalar que la participació està oberta a un màxim de 400 persones, que rebran un obsequi en finalitzar la prova. La iniciativa, que començarà a les 11 hores, està organitzada per l’Associació de Veïns de Les Arenes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar, la Joventut Atlètica de Sabadell i el Club Natació Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.