Club Muntanyenc Sant Cugat signa un acord de col.laboració amb el FC Barcelona

0
461

Aquest dimarts 9 d’octubre, les corresponents seccions d’atletisme del Futbol Club Barcelona i el Club Muntanyenc Sant Cugat, van signar un Acord de Col·laboració per a la temporada vinent en el que el CM St. Cugat esdevindrà Club Afiliat al FC Barcelona. Aquest acord representa grans avantatges per les dues entitats, ja que preveu la participació d’atletes del Muntanyenc en competicions de lliga i campionats de clubs pel FCB, la contribució en les despeses dels viatges pels campionats estatals, equipaments esportius, priorització de fitxatges pel FCB quan els atletes finalitzin les etapes de promoció, etc. També s’ha de destacar que l’acord preveu col·laboracions en altres activitats realitzades pel CMSC que s’estan generant com a nous projectes en l’àmbit de la promoció escolar, atletisme adaptat, competicions de promoció i altres esdeveniments. | Per últim, l’acord també preveu un apartat dedicat als entrenadors on s’obre la possibilitat de col·laboració en recolzament tècnic i sessions tècniques conjuntes a la ZEM la Guinardera. Aquest acord és per la temporada 2.012-2.013 però es té la intenció de fer-lo extensiu a un termini més ampli.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.