TOT A PUNT PER LA CURSA DE 10 QUILÒMETRES DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

0
427

Aaquest proper diumenge 14-10-2012 la cursa de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell arribarà a la seva edició numero vint-i-dos ; una edició molt especial ja que en transcurs de la matinal atlètica es farà un emotiu homenatge atleta del Club Natació Sabadell, Teresa Farriol. En el aspecte esportiu esta tot a punt davant el ritme de inscripcions prou bo i pendents de les habituals inscripcions de darrera hora , podeu formalitzar les vostres inscripcions i consultar tota la informació a la web : www.sabadellrunseries.com . | La cursa començarà puntualment a les 10 del matí des de la seu històrica del Club al carrer dels Montcada , l’espectacular línia de sortida ocupant la totalitat de la Gran Via per continuar pels carrers del barri de Covadonga i el centre de la Ciutat fins creuar la meta instal•lada en el carrer Balmes a tocar del Club Natació Sabadell , els atletes podran disposar lliurament dels vestidors, dutxes i la zona de restauració.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.