TOT A PUNT PER LA CURSA DE 10 QUILÒMETRES DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

0
330

Aaquest proper diumenge 14-10-2012 la cursa de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell arribarà a la seva edició numero vint-i-dos ; una edició molt especial ja que en transcurs de la matinal atlètica es farà un emotiu homenatge atleta del Club Natació Sabadell, Teresa Farriol. En el aspecte esportiu esta tot a punt davant el ritme de inscripcions prou bo i pendents de les habituals inscripcions de darrera hora , podeu formalitzar les vostres inscripcions i consultar tota la informació a la web : www.sabadellrunseries.com . | La cursa començarà puntualment a les 10 del matí des de la seu històrica del Club al carrer dels Montcada , l’espectacular línia de sortida ocupant la totalitat de la Gran Via per continuar pels carrers del barri de Covadonga i el centre de la Ciutat fins creuar la meta instal•lada en el carrer Balmes a tocar del Club Natació Sabadell , els atletes podran disposar lliurament dels vestidors, dutxes i la zona de restauració.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.