El triatleta internacional Victor Del Corral guanya la nova Mitja del Vendrell

0
450

• Victor Del Corral, triatleta internacional, guanyador de l’IM Lanzarote 2012, guanya a El Vendrell amb un temps de 1:09:30. • Xavier Garcia Insa (AA Pratenc) i Pedro Ortega (CA Tarragona) completen el pòdium masculí.| • La prova, que divendres tancava inscripcions amb 670 inscrits, torna amb força i obre el nou circuit de mitges maratons amb la lliga de les “HMS (Half Maraton Series)”, Vendrell, Salou i Cambrils. 07.10.12 El Vendrell es converteix en la capital del running amb la celebració de la “Mitja Marató”. Un dels grans atractius de la prova ha estat la participació del triatleta internacional VICTOR DEL CORRAL, campió de l’IRONMAN LANZAROTE 2012. Abans de la sortida l’organització ha demanat 1 minut de silenci en memòria de la Teresa Farriol, corredora que ens va deixar la setmana passada durant la celebració de la mítica cursa Cavalls de Vent. Victor del Corral del CT Marville amb un temps de 1:09:27, seguit de Garcia Insa (1:10:57) i Pedro Ortega (1:11:00) ha estat el guanyador de la Mitja del Vendrell. Els atletes han valorat molt positivament el canvi de circuit i el fet de córrer als barris marítims del Vendrell. Un nou circuit més atractiu i més ràpid ha fet que la Mitja del Vendrell hagi obtingut un gran registre de participació i una molt bona acollida pe part dels atletes. La prova ha tancat amb més de 670 atletes inscrits, fet que suposa tot un èxit i record de les 26 edicions. Han participat corredors arribats de tots els punts de la geografia catalana. Ciutats com Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona son representades en aquesta cita esportiva. Les característiques del circuit, molt ràpid i pla, ha permès als participants lluitar per millorar les seves marques. La Mitja Marató del Vendrell, marca l’inici d’un nou projecte, les “HMS (Half Maraton Series)”, una innovadora lliga de 3 mitges maratons (Vendrell, Salou i Cambrils) patrocinada per Runnersworld Tarragona i el Diari SPORT que suma punts per una classificació final on els premis ja superen els 3.000€. Organitzada per Running Solutions i l’Ajuntament del Vendrell. Running Solutions és una empresa especialitzada en la direcció i organització d’esdeveniments esportius que gestiona de manera integral tots els processos que intervenen en una cursa popular, gestionada íntegrament per corredors. Més de 35.000 esportistes han confiat en els diferents projectes que lidera la companyia: un gruix de més de 15 proves anuals, entre les quals destaquen per la seva notorietat i participació, la MCD (Marató Costa Daurada); EXTREME MAN SALOU, el Zoot Triatló Tarragona; la Mitja de Salou, la Mitja de Cambrils; la Mitja del Vendrell i la Cursa PortAventura, entre altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.