Miquel Blanchart (C.N. Sabadell ) nou campió d´Espanya absolut de triatló de llarga distancia

0
554

Aquest any en el marc de la competició Challenge costa Barcelona Maresme ha estat la seu designada per la Federación Española de triatlón per acollir el Campionat d´Espanya de triatló de llarga distancia individual per clubs.La exigent distancia “ironman” ha portat els participants a fer front a 3.800 metres de natació a mar obert , seguits de 180 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar la cursa a peu completant la mítica distancia de la marató ( 42.195 metres ).| Els triatletes catalans han obtingut uns resultats molts destacats com és el cas de Miquel Blanchat (Club Natació Sabadell ) assolint el campionat d´Espanya absolut desprès de 8 hores 23 minuts 16 segons , així mateix en el prestigiós “top ten” hi tenim a altres catalans com Jose Luis Cano (Centre Natació Mataró ) 3º absolut , Carlos López (Club Triatló Sabadell ) 4º absolut , Enric Gussinyer (Club Natació Olot ) 7º absolut.Per equips el tercer lloc del Club Natació Prat-triatló . A la vessant femenina meritòria tercera plaça absoluta per la triatleta local Anna Rovira liderant la victòria del Campionat per equips del seu Club , Team Calella Triatlhon. Dins de la categoria del grups d’edats cal significar els primers llocs de Albert Juncosa (CE Triatlón BCN) de 30-34 anys , Thomas Rhode (CE where is the limit ) 35-39 anys , Xavier Montesinos (Club VO2) 40-44 anys , Gustau Raluy (Triathelite) 50-54 anys , Josep Lluís Aran ( Club Natació Catalunya) 60-64 anys i Joan Cortès (Triatló Jovent 79 ) 65-69 anys.En fèmines també primers llos per Laura Garcia (Club Natació Banyoles ) 25-29 anys i Montse Clavero (Club Natació Reus Ploms ) 55-59 anys. Segones posicions per Arnau Pericas (Unió ciclista Les Franqueses) 20-24 anys , Jordi Uro (Club Triatló Lluçanès ) 25-29 anys , Xavier Padrós (Club Natació Vic-etb) 40-44 anys .En fèmines Sandra Vicente (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) ,Sílvia Serra (Team Calella Triatlhon ) 35-39 anys , Mª Mar Bonilla (Team Calella Triatlhon ). Terceres posicions per Sergi Rodríguez (Club Triatló Vallirana) 20-24 anys , Vicenç Castellà (CE Triatlón BCN ) 25-29 anys , Toni Pallares (Club Triatló Vallirana ) 35-39 anys , Carles Mitja ( Bik3fish) 55-59 anys .En fèmines Cristina Sauleda (Team Calella Triatlhon) 40-44 anys i Neus Pujol (Team Calella Triatlhon) 45-49 anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.