Miquel Blanchart (C.N. Sabadell ) nou campió d´Espanya absolut de triatló de llarga distancia

0
357

Aquest any en el marc de la competició Challenge costa Barcelona Maresme ha estat la seu designada per la Federación Española de triatlón per acollir el Campionat d´Espanya de triatló de llarga distancia individual per clubs.La exigent distancia “ironman” ha portat els participants a fer front a 3.800 metres de natació a mar obert , seguits de 180 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar la cursa a peu completant la mítica distancia de la marató ( 42.195 metres ).| Els triatletes catalans han obtingut uns resultats molts destacats com és el cas de Miquel Blanchat (Club Natació Sabadell ) assolint el campionat d´Espanya absolut desprès de 8 hores 23 minuts 16 segons , així mateix en el prestigiós “top ten” hi tenim a altres catalans com Jose Luis Cano (Centre Natació Mataró ) 3º absolut , Carlos López (Club Triatló Sabadell ) 4º absolut , Enric Gussinyer (Club Natació Olot ) 7º absolut.Per equips el tercer lloc del Club Natació Prat-triatló . A la vessant femenina meritòria tercera plaça absoluta per la triatleta local Anna Rovira liderant la victòria del Campionat per equips del seu Club , Team Calella Triatlhon. Dins de la categoria del grups d’edats cal significar els primers llocs de Albert Juncosa (CE Triatlón BCN) de 30-34 anys , Thomas Rhode (CE where is the limit ) 35-39 anys , Xavier Montesinos (Club VO2) 40-44 anys , Gustau Raluy (Triathelite) 50-54 anys , Josep Lluís Aran ( Club Natació Catalunya) 60-64 anys i Joan Cortès (Triatló Jovent 79 ) 65-69 anys.En fèmines també primers llos per Laura Garcia (Club Natació Banyoles ) 25-29 anys i Montse Clavero (Club Natació Reus Ploms ) 55-59 anys. Segones posicions per Arnau Pericas (Unió ciclista Les Franqueses) 20-24 anys , Jordi Uro (Club Triatló Lluçanès ) 25-29 anys , Xavier Padrós (Club Natació Vic-etb) 40-44 anys .En fèmines Sandra Vicente (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) ,Sílvia Serra (Team Calella Triatlhon ) 35-39 anys , Mª Mar Bonilla (Team Calella Triatlhon ). Terceres posicions per Sergi Rodríguez (Club Triatló Vallirana) 20-24 anys , Vicenç Castellà (CE Triatlón BCN ) 25-29 anys , Toni Pallares (Club Triatló Vallirana ) 35-39 anys , Carles Mitja ( Bik3fish) 55-59 anys .En fèmines Cristina Sauleda (Team Calella Triatlhon) 40-44 anys i Neus Pujol (Team Calella Triatlhon) 45-49 anys.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.