La nostra família atlètica vol retre homenatge a la Teresa Farriol

0
506

dissabte 6 d’octubre a les 08:00br> Aquest dissabte farem allò que li hagués agradat a ella i segur que la tindríem com sempre corrent al nostre costat, com cada vegada que feia esport d’ultrafons, i en gaudiríem d’ella. Això si, als nostres caps i als nostres cors demà hi serà, ara i sempre. Al començar li dedicarem un peça musical especial tot fent uns instants de silenci en la seva memòria.| Com que tots formem una gran família en la que hem perdut un membre molt important, la Teresa o 3a, com era el seu nick name a corredors.cat , ho farem abans de començar a rodar per si algú no pot córrer i en canvi hi vol ser, escoltarem aquesta peça musical i tot allò que vosaltres, que éreu part de la seva vida, cregueu oportú Acte seguit anirem per llocs que havíem repetit amb ella un munt de vegades, de Terrassa a Sabadell, unint les dues grans ciutats, en el que algú havia anomenat el circuït clàssic per camins amples fins a l’ermita de Sant Vicenç de Verders i tornarem en un entrenament en el que tots pensarem molt amb ella i que no oblidarem mentre ens quedi un bri de vida. Moltes gràcies i fins demà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.