VI Edició de la Cursa Solidària País del Cava

0
480

Ens complau comunicar-vos que la VI Edició de la Cursa Solidària País del Cava ja té data, serà el diumenge 21 d’octubre a les 11 del matí a favor de la Marató de TV3 que aquest any tractarà del càncer. Aquest any, la cursa es doblement solidària. Per un costat, 6 euros del preu d’inscripció van a La Marató de TV3 i, per l’altre, els participants i espectadors estan cridats a portar queviures als punts de recollida: A Vilafranca a la carpa situada al costat de la recollida de xips, a La Granada i Subirats (Restaurant Sol i Vi) al punt d’avituallament, a Avinyonet a la meta volant de La Garrofa, i a Sant Sadurní a l’arribada.| A cada persona que porti queviures se’ls donarà un tiquet per canviar a St Sadurní per una copa de cava, els nens ho podran canviar per una xocolata Simón Coll. Tots els aliments seran recollits per un camió que els portarà a Sant Sadurní. Allà es farà la donació a la Fundació Banc dels Aliments, el qual els repartirà a Càritas i Ressò perquè els destinin a les necessitats de la comarca.
Ja tenim obertes les inscripcions a www.topticket.cat o www.obrasocialcaixapenedes.com recordeu que es preu de la inscripció es mínim 8€. També ens podeu seguir a facebook http://www.facebook.com/pages/Cursa-Solid%C3%A0ria-Pa%C3%ADs-del-Cava/168362453255310 També podeu veure l’espot de la cursa aquí: http://www.youtube.com/watch?v=h-VO452SM4M&feature=share

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.