VI Edició de la Cursa Solidària País del Cava

0
327

Ens complau comunicar-vos que la VI Edició de la Cursa Solidària País del Cava ja té data, serà el diumenge 21 d’octubre a les 11 del matí a favor de la Marató de TV3 que aquest any tractarà del càncer. Aquest any, la cursa es doblement solidària. Per un costat, 6 euros del preu d’inscripció van a La Marató de TV3 i, per l’altre, els participants i espectadors estan cridats a portar queviures als punts de recollida: A Vilafranca a la carpa situada al costat de la recollida de xips, a La Granada i Subirats (Restaurant Sol i Vi) al punt d’avituallament, a Avinyonet a la meta volant de La Garrofa, i a Sant Sadurní a l’arribada.| A cada persona que porti queviures se’ls donarà un tiquet per canviar a St Sadurní per una copa de cava, els nens ho podran canviar per una xocolata Simón Coll. Tots els aliments seran recollits per un camió que els portarà a Sant Sadurní. Allà es farà la donació a la Fundació Banc dels Aliments, el qual els repartirà a Càritas i Ressò perquè els destinin a les necessitats de la comarca.
Ja tenim obertes les inscripcions a www.topticket.cat o www.obrasocialcaixapenedes.com recordeu que es preu de la inscripció es mínim 8€. També ens podeu seguir a facebook http://www.facebook.com/pages/Cursa-Solid%C3%A0ria-Pa%C3%ADs-del-Cava/168362453255310 També podeu veure l’espot de la cursa aquí: http://www.youtube.com/watch?v=h-VO452SM4M&feature=share

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.