ELS OLÍMPICS MARIO MOLA I AINHOA MURÚA CONFIRMEN LA SEVA PRESÈNCIA AL GARMIN BARCELONA TRIATHLON

0
397

Els recentment olímpics Mario Mola i Ainhoa Murúa encapçalen la llista de triatletes espanyols que han confirmat la seva presència el proper 7 d’octubre. Mario Mola va haver de conformar-se en l’última edició amb la segona posició de la competició barcelonina després d’un dur esprint en línia de meta que finalment va donar la victòria al portuguès Joao Silva, finalitzant ambdós en 1:45:43.| Aquest bon registre de l’espanyol, de 22 anys d’edat i campió del món júnior el 2009, ja va confirmar llavors la seva bona progressió en terreny professional, cosa que al llarg d’aquest 2012 ha consolidat. Mola ha debutat aquest any en Jocs Olímpics, sent el segon competidor més jove de tota la prova i acabant en 19 ª posició. Ainhoa Murúa, per la seva banda, defensarà el títol del Garmin Barcelona Triathlon aconseguit l’any passat. La triatleta basca, als seus 34 anys d’edat, és el gran referent d’aquesta disciplina al nostre país i va obtenir una sensacional setena posició en els passats Jocs Olímpics de Londres. Murúa, actualment en el top 10 mundial, va debutar l’any passat a la ciutat comtal enduent-se la victòria en 1:51:54, per davant de Nicola Spirig, campiona olímpica a Londres 2012

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.