S’obren les inscripcions per una cinquena edició amb noves emocions

0
591

La Costa Brava Xtrem Running 2013 apuja el teló amb l’apertura de les inscripcions avui 1 d’octubre
La cinquena edició d’aquesta cursa única al món pel seu traçat al costat del mar presenta novetats molt interessants com la nova modalitat Tramuntanya Preus especials pels que formalitzin la seva inscripció abans del 15 de novembre| Hi ha coses que no canvien, com l’espectacular itinerari que proposa la cursa Costa Brava Xtrem Running. Però hi ha coses que sí que canvien, com novetats molts interessants, i que canvien amb l’únic objectiu de fer encara més atractiva aquesta cursa que enguany ja arriba a la seva cinquena edició convertida en una de les curses de trail running de referencia de l’estat i única pel que fa als seus paisatges al costat del mar. La cinquena edició de la Costa Brava Xtrem Running, que se celebrarà els propers 10, 11 i 12 de maig de 2013, tot just comença a caminar amb l’apertura de les inscripcions l’ 1 d’octubre i noves emocions. Després de gaudir d’un récord de participació en la seva quarta edició, amb un total de 385 participants (85 dels quals van ser dones), la Costa Brava Xtrem Running tornarà a ser protagonista en el calendari de curses de muntanya del 2013 amb una cinquena edició que presenta novetats molt interessants. Així, enguany, a més a més de poder participar en la modalitat Xtrem (135 Km en tres dies) o la Selva Marítima (25 Km en un dia), tots aquells que ho desitgin també poden inscriure’s aquest any en una nova modalitat: la Tramuntanya, de 10 kilòmetres i que recorrerà el darrer tram de la modalitat Xtrem de LLançà a Portbou. Les inscripcions per disputar la cursa poden fer-se a través del web de la mateixa i presenten avantatges considerables en les seves tarifes si es duen a terme abans del 15 de novembre. Hi ha diferents tipus d’inscripcions depenent de la modalitat, amb o sense hotel i també existeix l’opció d’adquirir la nova opció familia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.