EL CORREBARRI SUPERA ELS 2.000 INSCRITS

0
310

La cursa per Districtes de Barcelona, el Correbarri, ha superat ja la xifra dels 2.000 inscrits a dues setmanes de la celebració de la seva primera edició. La prova tindrà lloc el pròxim 14 d’octubre pels principals carrers de Ciutat Vella i el Port de Barcelona. A més de l’habitual competició contra el crono, la prova –amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, davant del CN Atlètic- Barceloneta- es caracteritza en què els atletes lluitaran perquè el seu equip sigui el més ràpid de tots.| Després del gran creixement dels darrers dies, 2.052 atletes ja s’han inscrit mitjançant la pàgina web oficial de la cursa www.correbarri.com i de forma presencial a les cinc botigues BenitoSports de la ciutat de Barcelona: Arenas, La Maquinista, Gràcia, Glòries i Rambla, la botiga Santos Sports a la Barceloneta (c/Atlàntida, 25) i a la recepció del CN Atlètic-Barceloneta (Plaça del Mar, s/n). Les inscripcions per la prova estan obertes fins el pròxim 10 d’octubre a les 23:59h. Gairebé una quarta part de tots ells, un total de 512 (24,96%) són dones, el que demostra el gran creixement de la participació femenina d’aquests darrers anys. Fins el dia d’avui, el Districte de l’Eixample lidera les inscripcions amb un 16,86% (346) del total de participants, seguit de Sant Martí amb el 15,55% (319), de Sants-Montjuïc amb 12,52% (257), Gràcia amb 12,33% (253) i Sarrià-Sant Gervasi –l’equip que més ha crescut les darreres setmanes- amb el 8,43% (173). Darrere seu, Sant Andreu ocupa la sisena posició amb el 8,24% (169), davant d’Horta- Guinardó amb 7,89% (162), Ciutat Vella amb el 7,41% (152), Nou Barris amb el 5,46% (112) i Les Corts amb el 5,31% (109). El Districte guanyador del Correbarri, que podrà lluir durant tot l’any la copa “orelluda” de campió a la seva Seu del Districte, serà aquell que aconsegueixi una millor suma de temps entre els seus primers 35 homes i 15 dones classificats. Per ser propietari definitiu del trofeu, s’haurà de guanyar la cursa tres cops seguits o cinc alterns. Cada participant haurà de portar la samarreta tècnica del color que identifica al seu equip i que facilitaran els organitzadors el dia abans a la Fira del Corredor, que també se celebrarà al centre neuràlgic de la prova, la Plaça del Mar. Al 2013, el Club Natació Atlètic-Barceloneta celebrarà els seus 100 anys d’història i per aquest motiu ha realitzat una fort aposta per recuperar l’antiga Cursa Popular de la Barceloneta donant-li una dimensió de ciutat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.