EL CORREBARRI SUPERA ELS 2.000 INSCRITS

0
525

La cursa per Districtes de Barcelona, el Correbarri, ha superat ja la xifra dels 2.000 inscrits a dues setmanes de la celebració de la seva primera edició. La prova tindrà lloc el pròxim 14 d’octubre pels principals carrers de Ciutat Vella i el Port de Barcelona. A més de l’habitual competició contra el crono, la prova –amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, davant del CN Atlètic- Barceloneta- es caracteritza en què els atletes lluitaran perquè el seu equip sigui el més ràpid de tots.| Després del gran creixement dels darrers dies, 2.052 atletes ja s’han inscrit mitjançant la pàgina web oficial de la cursa www.correbarri.com i de forma presencial a les cinc botigues BenitoSports de la ciutat de Barcelona: Arenas, La Maquinista, Gràcia, Glòries i Rambla, la botiga Santos Sports a la Barceloneta (c/Atlàntida, 25) i a la recepció del CN Atlètic-Barceloneta (Plaça del Mar, s/n). Les inscripcions per la prova estan obertes fins el pròxim 10 d’octubre a les 23:59h. Gairebé una quarta part de tots ells, un total de 512 (24,96%) són dones, el que demostra el gran creixement de la participació femenina d’aquests darrers anys. Fins el dia d’avui, el Districte de l’Eixample lidera les inscripcions amb un 16,86% (346) del total de participants, seguit de Sant Martí amb el 15,55% (319), de Sants-Montjuïc amb 12,52% (257), Gràcia amb 12,33% (253) i Sarrià-Sant Gervasi –l’equip que més ha crescut les darreres setmanes- amb el 8,43% (173). Darrere seu, Sant Andreu ocupa la sisena posició amb el 8,24% (169), davant d’Horta- Guinardó amb 7,89% (162), Ciutat Vella amb el 7,41% (152), Nou Barris amb el 5,46% (112) i Les Corts amb el 5,31% (109). El Districte guanyador del Correbarri, que podrà lluir durant tot l’any la copa “orelluda” de campió a la seva Seu del Districte, serà aquell que aconsegueixi una millor suma de temps entre els seus primers 35 homes i 15 dones classificats. Per ser propietari definitiu del trofeu, s’haurà de guanyar la cursa tres cops seguits o cinc alterns. Cada participant haurà de portar la samarreta tècnica del color que identifica al seu equip i que facilitaran els organitzadors el dia abans a la Fira del Corredor, que també se celebrarà al centre neuràlgic de la prova, la Plaça del Mar. Al 2013, el Club Natació Atlètic-Barceloneta celebrarà els seus 100 anys d’història i per aquest motiu ha realitzat una fort aposta per recuperar l’antiga Cursa Popular de la Barceloneta donant-li una dimensió de ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.