El 4 de novembre es correrà el XXXIV Cros Popular de Sants 10K

0
475

Han començat les inscripcions del XXXIV Cros Popular de Sants, que tindrà lloc el 4 de novembre. Us podeu apuntar per internet a atletisme.cat o bé en persona a Cotxeres de Sants, a la carretera de Sants 79. Des de l’organització recomanem que si voleu corre us apunteu aviat, ja que la cursa està limitada a 1.600 corredors i en quan arribem al màxim no inscriurem a ningú més, en cap cas.| Enguany, gràcies a la col·laboració de Las Tiendas de la Estación tots els inscrits tindran una samarreta amb la imatge de la font del nen (popularment coneguda com la Font del “Niño”) Principals informacions -Cursa de 10 km Preu: 10 euros amb xip, 12 sense xip Circuït Sortida: 10h a la rambla de Brasil amb carretera de Sants -Cursa de 3 km, per als corredors de 7 a 14 Preu: 2 euros Circuït Sortida: 9,50h a la rambla de Brasil amb carretera de Sants -Cursa de 800 m, adaptada a persones amb discapacitat psíquica Inscripció gratuïta Circuït Sortida: 11,15h a l’avinguda Madrid amb rambla Brasil -Cursa de 600 m a menors de 6 anys Inscripció gratuïta Circuït Sortida: 9,45h a la rambla de Brasil a la cantonada amb el carrer de Miquel Angel Us recordem que en paral·lel a la cursa també realitzem dues activitats més, el FotoCros, un concurs fotogràfic amb les millors imatges de la cursa, i el Cros Solidari, una campanya per ajudar a la Fundació Arrels.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.