El 4 de novembre es correrà el XXXIV Cros Popular de Sants 10K

0
387

Han començat les inscripcions del XXXIV Cros Popular de Sants, que tindrà lloc el 4 de novembre. Us podeu apuntar per internet a atletisme.cat o bé en persona a Cotxeres de Sants, a la carretera de Sants 79. Des de l’organització recomanem que si voleu corre us apunteu aviat, ja que la cursa està limitada a 1.600 corredors i en quan arribem al màxim no inscriurem a ningú més, en cap cas.| Enguany, gràcies a la col·laboració de Las Tiendas de la Estación tots els inscrits tindran una samarreta amb la imatge de la font del nen (popularment coneguda com la Font del “Niño”) Principals informacions -Cursa de 10 km Preu: 10 euros amb xip, 12 sense xip Circuït Sortida: 10h a la rambla de Brasil amb carretera de Sants -Cursa de 3 km, per als corredors de 7 a 14 Preu: 2 euros Circuït Sortida: 9,50h a la rambla de Brasil amb carretera de Sants -Cursa de 800 m, adaptada a persones amb discapacitat psíquica Inscripció gratuïta Circuït Sortida: 11,15h a l’avinguda Madrid amb rambla Brasil -Cursa de 600 m a menors de 6 anys Inscripció gratuïta Circuït Sortida: 9,45h a la rambla de Brasil a la cantonada amb el carrer de Miquel Angel Us recordem que en paral·lel a la cursa també realitzem dues activitats més, el FotoCros, un concurs fotogràfic amb les millors imatges de la cursa, i el Cros Solidari, una campanya per ajudar a la Fundació Arrels.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.