LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS A LES CABANYES TOT UN ÈXIT AMB 450 ATLETES ARRIBATS

0
451

GUANYADA PEL MANUEL TORRES I LA NURIA QUIROGA
Tot i les fortes pluges caigudes el dissabte, el diumenges sota un dia de sol preciós es feia la 1era edició de Trail Senders del Penedès, una cursa de iniciació en el mon del Trail o curses de muntanya. Tot va sortir perfecte, el diumenge dia 23 tancàvem inscripcions amb 500 atletes i durant la setmana han tingut que dir que no a molts atletes, un fet molt impressionant si tenim en compte que el mateix dia és feia moltes curses i molt importants per tot Catalunya, i la Trail a ser la primera edició tenia molt difícil el repte de assolir els 500 atletes inscrits, repte assolit pels seus organitzadors.
Fotos. | Aquesta prova organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i per la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí, posava més de 70 voluntaris per tot el circuit, així com a la sortida i l’arribada, 70 voluntaris gairebé un 80% persones del poble. La Trail llarga de 12,7 kms, es donava la sortida a les 10 de matí desprès de guardar 1 minut de silenci per la mort d’una atleta el dissabte a la cursa dels Cavalls del Vent . Els atletes enfilaven el primer km per dins del poble i a partir d’aquí ja començaven a corre per senders envoltats per unes vinyes precioses i per un recorregut molt sinuós, amb l’únic handicap de trobar-se els runners fang en algunes parts del circuit. L’atleta vilafranquí Manuel Torres des de un bon començament es posava al davant de la cursa i marcava un ritme infernal, cap atleta podia seguir la seva estela, anava apretant de valent i és posava de nou a les Cabanyes, arribada, amb un gran crono de 45 minuts 55 segons, corrent a una mitjana de 3’37 el km, Manel es un dels millors atletes que ha tingut i té el Penedès, ja que cursa que hi va podi que fa, gairebé guanya en totes i sinó està entre els 3 primers, milita al club Esportiu Penedès. Darrera seu entrava David Uroz del club muntanya Capafonts amb un registre de 46’ 31 i al tercer lloc el David Bernardo del C. A. Olesa amb 47’ 05. En dones la guanyadora va ser la Nuria Quiroga que va fer una impressionant cursa amb un crono de 58’ 13 corrent a una mitjana de 4’ 35 el km, li treia més de tres minuts a la segona classificada la Susana Pérez que entrava amb 1h 01’ 59 segons i la 3era que era la Nati Rubio de l’Esportiu Penedès amb 1h 02’ 35. Aquesta cursa finalitzava amb 360 atletes i tots mostraven la seva satisfacció de que havien gaudit de un gran circuit, de un paisatge increïble i d’una gran organització, dos avituallaments, un voluntari a cada racó, marques per tot arreu i una arribada genial, era el comentari general. A la Trail Curta de 5’ 5 km participaven 91 atletes i el guanyador va ser Manuel Egea del C.A. Canovelles amb un registre de 19 minuts 27 segons, un gran crono corrent a una mitjana de 3’ 30 el km, la lluita va estar fins al final que es va decidir per un segon, sent el 2on classificat el Allal Elgamous, el tercer classificat era el Pau Vilaplana del Miostaff amb 20: 23. En dones la guanyadora va ser la Gemma Escofet amb 27 minuts 42 segons, corrent a una mitjana de 4’ 55 el km, li treia tant sol 4 segons a la segona clas. La Cristina Escardó (27:46) i 10 segons a la tercera la Cristina Balaña (27:52), una gran lluita entre les tres primeres. El club guanyador va ser l’Esportiu Penedès amb 2h 36’. Els atletes locals guanyadors de la Trail llarga van ser el Jordi Albareda amb 51:28 i la Silvia Sabaté amb 1h 06’ i en la curta el Marcel Soler amb 24:38 i la Cristina Escardó amb 27:46. Una vegada finalitzada la cursa és va procedir a fer el lliurament de premis amenitzada al igual que tota la cursa per l’Ernest Gil, amb la presencia del l’Alcalde de les Cabanyes, Cisco Olivella, la regidora Anna Arrufat, i per part de l’organització la Luci Barrio i el Felipe Cavanillas. L’organització dona les gracies a totes les empreses col•laboradores, als voluntaris i tots el runners que han confiat en la Trail Senders del Penedès. Totes les classificacions a la web de la cursa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.