La regidora d’esports de Lloret rebutja de nou a La Sansi

0
680

Un cop més, Esther Olivé, regidora d’esports de Lloret de Mar, impedeix la celebració de la Sansi a la seva localitat. Com ja va fer l’any passat, el Club Atletisme La Sansi i el seu comitè organitzador va presentar una instància per organitzar la Sant Silvestre de Lloret de Mar, una cita, fundada pels últims, que va tindre lloc cada final d’any des de 2007 a 2010 i que va aconseguir l’honor de ser la tercera millor Sant Silvestre d’Espanya, comptat amb més de 2.500 inscrits, amb alguns dels millors corredors del món i amb la retransmissió de TV3 en directe, facilitant així la imatge dels carrers de Lloret de Mar a milers de persones.| En aquesta ocasió, la Sansi pretenia organitzar la cursa donant 3.000 euros per al desenvolupament de l’esport local i amb l’objectiu de portar fins a la població de la Costa Brava a 3.000 participants per viure una nova festa atlètica al desembre, comptant amb impacte econòmic de centenars de milers d’euros. Tot i això, la resposta de la regidora ha tornat a ser negativa. El motiu pel qual ha rebutjat la instància, segons Esther Olivé, és que ells mateixos, com ja van fer el 2011, organitzaran, al costat de l’altre club de la ciutat, en el qual estan membres de la seva llista electoral, la Sant Silvestre Popular Lloretenca . El passat any, després d’impedir al Club Atletisme La Sansi continuar amb la seva ja tradicional cursa i tot i copiar pràcticament el guió de les edicions anteriors, només van aconseguir reunir 586 corredors, malgrat una presumpte despesa de 25.000 euros. Al maig passat, la mateixa regidora no va autoritzar a aquesta entitat esportiva la celebració dels 10 quilòmetres de Lloret de Mar, on, a cost zero, anaven a donar-se cita 2.500 participants. El C.A. La Sansi veu injustificat, en temps de crisi, la inversió de més de, presumptament, 20.000 euros per a 500 possibles corredors i que es neguin a acceptar l’arribada de 3.000 euros per a l’esport local i una afluència de 3.000 participants després que Romà Codina , alcalde de Lloret, i Esther Olivé, regidora d’esports, s’apropiessin de la cursa, en una de les seves primeres decisions als seus nous càrrecs municipals. Amb base social a Lloret de Mar, la Sansi, actualment, organitza carreres en diverses ciutats catalanes, amb un moviment anual de gairebé 15.000 corredors. En quatre d’elles, es supera la xifra de 3.000 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.