CARTELL D’AUTÈNTIC LUXE A LA CAVALLS DEL VENT

0
393

Cavalls del Vent-Salomon Nature Trails, la coneguda cursa que segueix el recorregut de la travessa homònima al Parc Natural del Cadí-Moixeró, alçarà el teló el dissabte 29 de setembre a les 9 h del matí amb un cartell d’autèntic luxe i rècord de participació amb 1.000 inscrits que prendran la sortida a Bagà (Berguedà).| Núria Picas, Emma Roca, Anna Frost, Tòfol Castañer, Joe Grant, Miguel Heras, Dakota Jones, Terry Conway, Toti Bes, Anthon Kupricka o Kilian Jornet, entre d’altres atletes de primera fila, han confirmat la seva participació en la quarta edició d’una cursa que es consolida com a referent internacional i passa a ser una de les proves de les Ultra SkyMarathon Sèries de la ISF. Precisament tant Núria Picas (AE Mountain Runners del Berguedà) com Toti Bes (Club Esquí Girona SE) participaran en la cursa amb la samarreta de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC. L’elit mundial competirà per un dels espais més suggerents i diversos de la geografia catalana, al Parc Natural del Cadí Moixeró, i en una cursa que busca també la comunió entre esport i naturalesa. Entre la competitivitat i la cura al medi natural. Entre l’esforç i el respecte. Són en total 84,2 quilòmetres de desafiament, amb sortida des de Bagà i nit inclosa en cursa, amb un desnivell positiu de 6.098 metres i un desnivell acumulat de 12.180 metres. Si voleu informar-vos de tots els detalls de la cursa (recorregut detallat, horaris, o punts d’accés per veure in situ la prova), no deixeu de consultar el següent web (http://www.ultracavallsdelvent.com/index.php?lang=ca)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.