L’Alt Penedès tindrà un Duatló de Muntanya.

0
466

L’Ajuntament de Vilobí del Penedès i el Club Triatló MIOSTAF després de mesos treballant presenten el 1r Duatló de Muntanya dels Pèlags. El duatló se celebrarà el proper 1 de Novembre de 2012, el dijous de Tots Sants. Serà una prova homologada inclosa dins del calendari de la Federació Catalana de Triatló.| Els Organitzadors de l’esdeveniment davant la necessitat de tenir una prova d’alt nivell a la comarca i que no fos una cursa atlètica més, van apostar per organitzar un duatló. D’aquesta manera l’Alt Penedès tindrà la primera competició dins del calendari de la Federació Catalana de Triatló, ja que fins ara la comarca havia estat orfe de proves federades de duatló de carretera, duatló de muntanya i triatló. El circuit és força pla, a l’abast de tots els nivells i idoni per encetar la temporada de Duatló que començarà, precisament, l’1 de Novembre. El duatló de muntanya combina un primer tram de cursa a peu, un segon de BTT i acaba amb un tercer tram de cursa a peu. La distància del Duatló de Muntanya dels Pèlags serà Sprint, essent de 5.750m de cursa a peu per camins de terra i asfalt, 20Km de BTT seguint la ronda de Vilobí i finalitzant amb 2.350m de cursa urbana per dins el municipi de Vilobí. Les inscripcions s’obriran el proper dilluns 1 d’Octubre a través de la web del duatló. S’esperen atletes de tota la geografia catalana per omplir les 300 places disponibles de participació. Tot i ser una prova federada l’organització reserva 90 places per atletes no federats. Assolides aquestes 90 places, si no s’arriba al màxim d’inscrits el 21 d’Octubre, es reobriran inscripcions per als no federats. Des de l’organització fem una crida a tots els penedesencs a prendre part d’aquesta festa esportiva que esperem sigui un exit i esdevingui un dels duatlons de referència de Catalunya. Podeu trobar el reglament i informació dels circuits i formularis d’inscripció a la web: http://duatlopelags.blogspot.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.