ATLETES DELS 10 DISTRICTES AL CORREBARRI

0
464

Els principals carrers del districte barceloní de Ciutat Vella acullen el diumenge 14 d’octubre la disputa d’una nova carrera popular de 10 quilòmetres que enfrontarà a corredors dels 10 districtes de Barcelona, el Correbarri, que ja ha superat els 1.500 inscrits. El fet diferencial que distingeix a aquesta carrera és que a més de tenir l’habitual competició individual contra el crono, els participants també competiran en equip i lluitaran perquè el seu Districte sigui el més ràpid de tots.| A l’acte celebrat avui a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la Tinent d’Alcalde d’Igualtat, Qualitat de Vida i Esports, Maite Fandos, el president del CN Atlètic-Barceloneta, Julián García i el Director General del Grup Damm, Enric Crous, han fet els parlaments durant la presentació oficial de la prova, a la qual també han assistit els deu padrins que lideraran cadascun dels equips. Es tracta d’un grup de 10 coneguts barcelonins arrelats als seus respectius Districtes i que provenen del món de la televisió, la ràdio, l’esport, la música i el cinema; per Ciutat Vella Jordi Rios i David Martín, per l’Eixample Elena Gadel, per Sants-Montjuïc Dani Ballart, per Les Corts Enric Masip, per Sarrià-Sant Gervasi Ernest Riveras, per Gràcia Ander Mirambell, per Horta-Guinardó Erika Villaécija, per Nou Barris Sergi Mas, per Sant Andreu Núria Prims i per Sant Martí Cristina Brondo. L’encarregat de fer la presentació en societat de l’orelluda del Correbarri ha estat el capità de l’equip de waterpolo del Club Natació Atlètic-Barceloneta, David Martín, l’entitat guanyadora dels últims set títols de la Lliga Nacional de waterpolo. El dia de la carrera, aquesta copa s’anirà cap a la seu del Districte de l’equip guanyador, que serà aquell amb el millor temps després de la summa de registres dels 35 primers homes i les 15 primeres dones que el representen. Per ser propietari definitiu del trofeu, s’haurà de guanyar la cursa tres vegades seguides o cinc alternes. La prova té prevista la seva sortida a les 9:30 hores des de la Plaça del Mar de Barcelona, just davant de les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta, entitat organitzadora de la prova juntament amb Gaudium Sports i sota l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona, i discorre per un recorregut molt pla per algunes de les principals icones de Barcelona, com el Passeig Joan de Borbó, el Passeig Colom, el Passeig Marítim, l’Estació de França o el Parc de la Ciutadella i pel Port de Barcelona. Cadascun dels participants haurà de portar la samarreta tècnica del color que identifica al seu equip i que facilitaran els organitzadors el dia d’abans a la Fira del Corredor, que també se celebrarà en el centre neuràlgic de la prova, la Plaça del Mar. Al 2013, el Club Natació Atlètic-Barceloneta celebrarà els seus 100 anys d’història i per aquest motiu ha realitzat una forta aposta per recuperar l’antiga Cursa Popular de la Barceloneta donant-li una dimensió de ciutat. Les inscripcions es poden fer per Internet a través de la pàgina web oficial de la cursa www.correbarri.com i de forma presencial al Club Natació Atlètic-Barceloneta, a les cinc botigues Benitosports de la ciutat de Barcelona: Arenas, La Maquinista, Gràcia, Glòries i Rambla, i a Santos Sports del barri de la Barceloneta (c/Atlàntida, 25). PADRINS DEL CORREBARRI: Ciutat Vella: Jordi Rios (actor)/David Martín (esportista waterpolo) Eixample: Elena Gadel (cantant) Sants-Montjuïc: Dani Ballart (ex-jugador waterpolo) Les Corts: Enric Masip (ex-jugador handbol) Sarrià-Sant Gervasi: Ernest Riveras (periodista) Gràcia: Ander Mirambell (esportista skeleton) Horta-Guinardó: Erika Villaécija (esportista natació) Nou Barris: Sergi Mas (periodista) Sant Andreu: Núria Prims (actriu) Sant Martí: Cristina Brondo (actriu) CONTACTE: Pàgina web:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.