ATLETES DELS 10 DISTRICTES AL CORREBARRI

0
370

Els principals carrers del districte barceloní de Ciutat Vella acullen el diumenge 14 d’octubre la disputa d’una nova carrera popular de 10 quilòmetres que enfrontarà a corredors dels 10 districtes de Barcelona, el Correbarri, que ja ha superat els 1.500 inscrits. El fet diferencial que distingeix a aquesta carrera és que a més de tenir l’habitual competició individual contra el crono, els participants també competiran en equip i lluitaran perquè el seu Districte sigui el més ràpid de tots.| A l’acte celebrat avui a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la Tinent d’Alcalde d’Igualtat, Qualitat de Vida i Esports, Maite Fandos, el president del CN Atlètic-Barceloneta, Julián García i el Director General del Grup Damm, Enric Crous, han fet els parlaments durant la presentació oficial de la prova, a la qual també han assistit els deu padrins que lideraran cadascun dels equips. Es tracta d’un grup de 10 coneguts barcelonins arrelats als seus respectius Districtes i que provenen del món de la televisió, la ràdio, l’esport, la música i el cinema; per Ciutat Vella Jordi Rios i David Martín, per l’Eixample Elena Gadel, per Sants-Montjuïc Dani Ballart, per Les Corts Enric Masip, per Sarrià-Sant Gervasi Ernest Riveras, per Gràcia Ander Mirambell, per Horta-Guinardó Erika Villaécija, per Nou Barris Sergi Mas, per Sant Andreu Núria Prims i per Sant Martí Cristina Brondo. L’encarregat de fer la presentació en societat de l’orelluda del Correbarri ha estat el capità de l’equip de waterpolo del Club Natació Atlètic-Barceloneta, David Martín, l’entitat guanyadora dels últims set títols de la Lliga Nacional de waterpolo. El dia de la carrera, aquesta copa s’anirà cap a la seu del Districte de l’equip guanyador, que serà aquell amb el millor temps després de la summa de registres dels 35 primers homes i les 15 primeres dones que el representen. Per ser propietari definitiu del trofeu, s’haurà de guanyar la cursa tres vegades seguides o cinc alternes. La prova té prevista la seva sortida a les 9:30 hores des de la Plaça del Mar de Barcelona, just davant de les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta, entitat organitzadora de la prova juntament amb Gaudium Sports i sota l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona, i discorre per un recorregut molt pla per algunes de les principals icones de Barcelona, com el Passeig Joan de Borbó, el Passeig Colom, el Passeig Marítim, l’Estació de França o el Parc de la Ciutadella i pel Port de Barcelona. Cadascun dels participants haurà de portar la samarreta tècnica del color que identifica al seu equip i que facilitaran els organitzadors el dia d’abans a la Fira del Corredor, que també se celebrarà en el centre neuràlgic de la prova, la Plaça del Mar. Al 2013, el Club Natació Atlètic-Barceloneta celebrarà els seus 100 anys d’història i per aquest motiu ha realitzat una forta aposta per recuperar l’antiga Cursa Popular de la Barceloneta donant-li una dimensió de ciutat. Les inscripcions es poden fer per Internet a través de la pàgina web oficial de la cursa www.correbarri.com i de forma presencial al Club Natació Atlètic-Barceloneta, a les cinc botigues Benitosports de la ciutat de Barcelona: Arenas, La Maquinista, Gràcia, Glòries i Rambla, i a Santos Sports del barri de la Barceloneta (c/Atlàntida, 25). PADRINS DEL CORREBARRI: Ciutat Vella: Jordi Rios (actor)/David Martín (esportista waterpolo) Eixample: Elena Gadel (cantant) Sants-Montjuïc: Dani Ballart (ex-jugador waterpolo) Les Corts: Enric Masip (ex-jugador handbol) Sarrià-Sant Gervasi: Ernest Riveras (periodista) Gràcia: Ander Mirambell (esportista skeleton) Horta-Guinardó: Erika Villaécija (esportista natació) Nou Barris: Sergi Mas (periodista) Sant Andreu: Núria Prims (actriu) Sant Martí: Cristina Brondo (actriu) CONTACTE: Pàgina web:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.