XXIIè CROS ESCOLAR (XVIè CROS DEL PENEDÈS) – 11ª CURSA DE 10 Kms

0
302

Dissabte dia 27 d’octubre de 2012
El Servei Municipal d’esports de l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, el Institut del Foix, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, club atletisme Esportiu Penedès i Caixa Penedès, organitza per al proper dissabte 27 d’octubre de 2012 el XXII cros escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i l’11a Cursa de 10 Km.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.