500 ATLETES INSCRITS A LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

0
317

Una vegada tancades les inscripcions de la Trail Senders del Penedès, primer èxit de la cursa ja que hi ha 500 atletes inscrits, a partir de les 10 del matí es donarà la sortida de la cursa llarga de 12,7 kms i a les 10,15 de la curta de 5,5 kms al carrer trenta-quatre. | Els atletes faran primer més d’1 km per dins del poble de les Cabanyes i a partir d’aquí formaran part del paisatge que envolta la cursa i començaran a córrer pels senders que conformen el recorregut. Un circuït no gaire dur i d’iniciació al mon de les curses de muntanya, en el qual gaudiran d’unes vistes espectaculars envoltats de vinyes. La cursa passa per senders de 5 municipis: Les Cabanyes, Vilobí, Font-Rubí, Santa Fe i la Granada, amb més de 50 voluntaris que vetllaran per la seguretat de tots els corredors. ENTREGA DE DORSAL I FIRA DEL CORREDOR La Fira del corredor estarà situada al CARRER TRENTA-QUATRE (Centre Cultural i Lúdic, lloc de sortida). Vegeu mapa: http://goo.gl/maps/vXCIG El dorsal, el xip i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 29 durant tot el dia (de 9 del matí fins les 13 hores i de les 16 h fins les 20 hores) i el diumenge fins 1/2 hora abans de la sortida, al recinte del Centre Lúdic i Cultural, situat al carrer nº34. La ½ hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals. BENVINGUTS A LES CABANYES!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.