500 ATLETES INSCRITS A LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

0
426

Una vegada tancades les inscripcions de la Trail Senders del Penedès, primer èxit de la cursa ja que hi ha 500 atletes inscrits, a partir de les 10 del matí es donarà la sortida de la cursa llarga de 12,7 kms i a les 10,15 de la curta de 5,5 kms al carrer trenta-quatre. | Els atletes faran primer més d’1 km per dins del poble de les Cabanyes i a partir d’aquí formaran part del paisatge que envolta la cursa i començaran a córrer pels senders que conformen el recorregut. Un circuït no gaire dur i d’iniciació al mon de les curses de muntanya, en el qual gaudiran d’unes vistes espectaculars envoltats de vinyes. La cursa passa per senders de 5 municipis: Les Cabanyes, Vilobí, Font-Rubí, Santa Fe i la Granada, amb més de 50 voluntaris que vetllaran per la seguretat de tots els corredors. ENTREGA DE DORSAL I FIRA DEL CORREDOR La Fira del corredor estarà situada al CARRER TRENTA-QUATRE (Centre Cultural i Lúdic, lloc de sortida). Vegeu mapa: http://goo.gl/maps/vXCIG El dorsal, el xip i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 29 durant tot el dia (de 9 del matí fins les 13 hores i de les 16 h fins les 20 hores) i el diumenge fins 1/2 hora abans de la sortida, al recinte del Centre Lúdic i Cultural, situat al carrer nº34. La ½ hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals. BENVINGUTS A LES CABANYES!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.