10KM UBANS DE MANRESA

0
491

Aquest dissabte s’ha obert el termini d’inscripcions per tal de poder pendre part el proper diumenge 28 d’octubre en els novens 10KM UBANS DE MANRESA. La cursa, organitzada per Club Atlètic Manresa, vol continuar sent un referent dins el calendari de curses de la Catalunya central. Mantenint el mateix circuit de sempre, en el que es permet al corredor disfrutar de poder corre per els carrers mes importants de la ciutat, alhora d’aconseguir bons registres, com ho confirmen els rècords absoluts de la prova que ostenten la navarclina Rosa Mª Morató (ValènciaTiM) amb 33’33”, i el maresmenc José Rios (Avinent CA Manresa) amb 29’44” . | L’atleta del FCBarcelona Pol Guillen es qui s’ha imposat en mes ocasions, sumant quatre victòries absolutes (2006/07/08/09). Les inscripcions a la cursa es poder cursar mitjançant internet a la web www.atletisme.com, presencialment a la botiga d’esports SAGI de Manresa i a l’entitat organitzadora, i per transferencia bancaria a un compte de CATALUNYACAIXA. La cursa te limitada la seva participació a 950 corredors. L’objectiu, per part de l’organització es superar el rècord de 925 corredors classificats aconseguit en la darrera edició. Tanmateix, abans de la cursa absoluta, es disputarà la 6ena Cursa Urbana de Promoció, destinada al nens i nenes nascuts a partir de 1997, amb un recorregut de 700 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.