Torna la Mitja del Vendrell, amb un circuit mes pla i mes ràpid.

0
432

Els organitzadors confirman la presencia de Victor Del Corral, triatleta Internacional, guanyador del IM Lanzarote 2012.
• La prova compta ja, a falta de dos setmanes perquè es disputi, amb més de 400 inscrits, tot un rècord per a una prova com aquesta.
El proper diumenge dia 7, Vendrell es convertirà en la capital del running amb la celebració de la “Mitja Marató”. Un dels grans atractius de la prova serà la participació de l’atleta intenancional VICTOR DEL CORRAL , campió del IRONMAN LANZAROTE 2012.| La prova compta ja amb més de 400 atletes inscrits en línia, fet que suposa tot un èxit per una prova tan jove com aquesta. Participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia catalana. Ciutats com Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona estaran representades en aquesta cita esportiva. Les característiques del circuit, molt ràpid i pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques. La Mitja Marató del Vendrell, dona inici al nou projecte de les HMS (Half Maraton Series), Una nova lliga de 3 mitja maratons (Vendrell, Salou i Cambrils) patrocinada per Runnersworld Tarragona i el Diari SPORT que suma punts per una classificació final on els premis ja supera els 3.000€. http://runnersworldtgn.com/runnersworld-tarragona-half-marathon-series/ www.runningsolutions.es info@runningsolutions.es  Al marge de la Mitja Marató, l’organització aposta per un circuit paral lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin a la Mitja recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, una única volta al traçat preparat, dividit en dos trams, un de 10 quilòmetres i l’últim de 11 quilòmetres i 97 metres. A més d’aquestes dues proves, el proper diumenge 7, es disputaran en aquesta localitat curses infantils gratüites. Les inscripcions es poden fer a la linea de sortida a les 10h el mateix día de la cursa. Una aposta per conjugar família i esport. A més de les dues proves esmentades anteriorment, a les 12:30h es celebrarà des de la mateixa linea d’arribada de la mitja, les diferents curses infantils. L’objectiu d’aquesta cursa és oferir l’oportunitat de participar en un esdeveniment esportiu i d’ambient festiu a tots els habitants del Vendrell. L’organització de l’esdeveniment pretén amb aquesta idea que el Vendrell surti al carrer i practiqui esport. De tal manera tots tenen l’oportunitat de ser protagonistes en aquest dia de l’esport i poder així gaudir del running i de l’ambient festiu de la Mitja Marató. Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta tècnica Brooks, signatura esportiva que col.labora en la prova. També rebran obsequi, en aquest cas el preceptiu trofeu, els tres primers classificats de la general i els primers en les diferents categories. Recollida de Dorsal, Chip i Samarreta. Per tal de facilitar la recollida de dorsals i chips els participants podran recollir, dorsal, chip i samarreta el dissabte, dia 6 de 10:30h a 13:30 i de 17:00 a 20:30h, a la botiga Runnersworld de Tarragona. Organitzada per Running Solutions i Ajuntament del Vendrell. Running Solutions és una empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius, gestionada íntegrament per corredors. El seu màxim responsable és l’atleta tarragoní Juanan Fernández, que també és el director de la Marató Costa Daurada. Running Solutions gestiona més de 15 esdeveniments anuals amb noms tan rellevants com la MCD (Marato Costa Daurada), EXTERMEMAN Salou, Mitja de Cambrils, Mitja de Salou, Cursa PortAventura, Zoot Triatló Tarragona, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.