PRESENTACIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT

0
521

Aquest dimecres, a la Sala de Plens de l’Ajuntment de Sant Cugat, s’ha fet l’acte de presentació de la Mitja Marató de Sant Cugat que se celebrarà el proper diumenge 30 de setembre. A l’acte han participat Xavier Tizón, Regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francesc Cruces, President del Club Muntanenc Sant Cugat, Jordi Forcano President del Club Natació Sant Cugat i Manel González, Coordinador Tècnic del CMSC. També s’ha pogut gaudir de la presència de la nedadora olímpica Erika Villaecija que ha fet de madrina de la cursa. | La sortida es donarà a les 09:30 hores a l’Avinguda Pla de Vinyet amb un circuit de 10 km que finalitza a la Plaça de la Vila, davant l’Ajuntament. El circuit és una de les novetats que presenta l’edició d’enguany amb un traçat urbà i pla que passa pels indrets més emblemàtics de la ciutat. Els participants donaran dues voltes al circuit, certificat per la Federació Catalana d’Atletisme. Un altre novetat és la celebració de la primera edició de la Cursa Popular de Sant Cugat amb una distància de 5 km amb sortida i arribada als mateixos punts. També s’han millorat les prestacions als participants, amb una Fira del Corredor, uns obsequis de qualitat destacant la motxilla i la dessuadora tèrmica, i sobretot una gran quantitat de voluntaris que facilitaran el desenvolupament de la cursa. Fins ara hi ha un bon ritme d’inscripcions que millorarà amb seguretat el rècord de participació. Per a l’Ajuntament i els organitzadors és un objectiu prioritari apropar aquest esdeveniment esportiu al teixit social de la ciutat. Animar als santcugatnecs a córrer i fer-se seva la cursa, aconseguir que sigui una festa tradicional de l’esport a la ciutat i que no resulti molest tot l’engranatge que un esdeveniment d’aquestes característiques comporta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.