Obertes les inscripcions al programa esportiu Comença a fer la Mitja

0
313

Els participants han d’escollir el grup en funció del seu nivell
Ja s’han obert les inscripcions per al programa esportiu Comença a fer la Mitja de Granollers, que començarà el proper 1 d’octubre. Enguany hi ha novetats respecte passades edicions, ja que hi ha dues modalitats: – PRINCIPIANTS (correspon als grups 1 i 2 de les edicions anteriors): Persones que no han fet mai la Mitja o l’han fet amb un temps superior a 2 hores. Entrenament amb monitor els dilluns, dimecres i divendres. Es pot triar entre tres horaris: 13.30 h, 19.30 h (places limitades) i 20.30 h. Zona de trobada: a les pistes d’atletisme (zona de les oliveres) – INICIATS: Persones que han fet la Mitja amb un temps inferior a 2 hores. Entrenament sense monitor. Es programaran els entrenaments mitjançant la web del Club Atletisme l’Aire, i cada participant rebrà per correu electrònic la seva programació setmanal. El contacte amb el monitor serà via correu electrònic i la persona inscrita entrenarà per lliure, segons la seva programació i fora de les pistes d’atletisme. Ús de les pistes d’atletisme exclusivament per fer “series”, segons programació establerta (exclusivament dimarts i dijous), i ús de la zona de llotja del pavelló municipal, cada dia de 19 h a 22 h per fer estiraments. | En les dues modalitats es podran utilitzar els vestidors de les pistes d’atletisme. La inscripció al programa és obligatòria i gratuïta en les dues modalitats, i no inclou la participació a La Mitja ni al Quart de Mitja. Per inscriure’s: www.granollers.cat/esports

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.