Obertes les inscripcions al programa esportiu Comença a fer la Mitja

0
411

Els participants han d’escollir el grup en funció del seu nivell
Ja s’han obert les inscripcions per al programa esportiu Comença a fer la Mitja de Granollers, que començarà el proper 1 d’octubre. Enguany hi ha novetats respecte passades edicions, ja que hi ha dues modalitats: – PRINCIPIANTS (correspon als grups 1 i 2 de les edicions anteriors): Persones que no han fet mai la Mitja o l’han fet amb un temps superior a 2 hores. Entrenament amb monitor els dilluns, dimecres i divendres. Es pot triar entre tres horaris: 13.30 h, 19.30 h (places limitades) i 20.30 h. Zona de trobada: a les pistes d’atletisme (zona de les oliveres) – INICIATS: Persones que han fet la Mitja amb un temps inferior a 2 hores. Entrenament sense monitor. Es programaran els entrenaments mitjançant la web del Club Atletisme l’Aire, i cada participant rebrà per correu electrònic la seva programació setmanal. El contacte amb el monitor serà via correu electrònic i la persona inscrita entrenarà per lliure, segons la seva programació i fora de les pistes d’atletisme. Ús de les pistes d’atletisme exclusivament per fer “series”, segons programació establerta (exclusivament dimarts i dijous), i ús de la zona de llotja del pavelló municipal, cada dia de 19 h a 22 h per fer estiraments. | En les dues modalitats es podran utilitzar els vestidors de les pistes d’atletisme. La inscripció al programa és obligatòria i gratuïta en les dues modalitats, i no inclou la participació a La Mitja ni al Quart de Mitja. Per inscriure’s: www.granollers.cat/esports

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.