LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS ARRIBA ALS 400 ATLETES INSCRITS

0
384

Assemblava una utopia i molt difícil arribar al primer objectiu de la Trail Senders del Penedès aconseguir arribar a la mínima xifra de 400 atletes i a 4 dies de tancar les inscripcions i 11 dies de fer-se la cursa s’arriba. Tota l’organització de la cursa i les persones que l’envolten estan molts contents per haver aconseguit que aquesta cursa fos en la primera edició ja un èxit de participants, i continua agraint a tots els que us heu i us apuntareu en ella.| A la cursa llarga hi ha 328 atletes inscrits i a la curta 66, de moment, recordeu que teniu temps fins el diumenge les inscripcions les podeu fer a: http://atletisme.com/cursesol/1209cabanyes/index.php

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.