CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
249

El proper diumenge 23 de setembre se celebrarà l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya Absolut i de Veterans a Olot, organitzat pel Centre Excursionista d’Olot, en el marc de la 4a Volta pels Volcans . La sortida es donarà a les 10,00 hores des del recinte de la Fira d’Olot amb un recorregut de 12,6 km pels volcans més emblemàtics de la capital de la Garrotxa. Els actuals campions de Catalunya són Jordi Toda i Maria Gràcia Coll que van aconseguir el títol a l’edició passada celebrada a Girona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.