LA CURSA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS DE LES CABANYES JA TÉ 300 INSCRITS

0
330

FINALITZA LES INSCRIPCIONS EL DIUMENGE 23
La Trail Senders del Penedès que tindrà lloc el proper 30 de setembre va obrir les inscripcions el passat mes de juny i ja porta 300 inscrits, una quantitat força bona ja que per ser la primera edició i que encara queden dies ha tingut força acceptació, ull que fianlitzen les inscripcions el proper diumenge 23 de setembre,o quan s’arribi als 400 atletes a la cursa llarga i 200 a la petita,| les inscripcions es poden fer a la web d’atletisme.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.