Tossa de Mar i Berga , doble ració de triatló el passat cap de setmana

0
337

El passat cap de setmana es van celebrar dues interessants competicions de triatló a casa nostra la primera cronològicament parlant el dissabte a la tarda amb la celebració de la quarta edició del triatló de Tossa de mar sota el format de distancia olímpica , els 1.500 metres de natació a mar obert amb sortida i arribada a la platja gran de Tossa de mar , tot seguits els espectacular 45 quilòmetres de ciclisme de carretera en direcció a Llagostera i tornada previ pas pel selectiu alt de Sant Grau i finalitzar amb 10 quilòmetres de cursa a peu donant 3 voltes pels carrers de Tossa de Mar.| A la vessant esportiva doblet pels triatletes del Club Natació Vic-etb , en categoria masculina triomf per Joan Ruvireta ( CN Vic-etb) amb un temps de 2 hores 23 minuts 47 segons , Jordi Vilà (2º) i Xavier Boneta (3º). En fèmines victòria per Clàudia Galícia ( CN Vic-etb) per davant de Anabel Gracia ( CD Fastriatlon ) i 3ª absoluta i primera veterana Eulàlia Calveras (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) El diumenge al matí va ser el torn de la segona edició del triatló de Berga , sota el format de la mitja distancia : 1.900 metres de natació al pantà de la Baells , a continuació 90 quilòmetres ( 2 voltes) de ciclisme de carretera i per acabar 21 quilòmetres de cursa a peu en un recorregut urbà per la ciutat de Berga. Victòria absoluta per Francesc Godoy (Club Natació Barcelona )amb un crono de 3 hores 53 minuts 43 segons creuant la línia d’arribada per davant del seu company de Club Marcel Zamora , completant el podi al seu tercer graó Alvaro Velázquez (independent).Per equips 1º Club Natació Manresa (Calduch-Capdevila-Rial) 2º Centre Natació Mataró (Cano-Calderón-Vilana) 3º Gavà Triatló ( Vilà-Herruzo-Jiménez). En noies còmoda primera posició per la triatleta Internacional Gallega Mª Saleta Castro ( Cidade Lugo Fluvial ) amb un temps de 4 hores 37 minuts 33 segons , un marge de 15 minuts i 33 segons a la segona classificada absoluta Dolça Olle (Club Natació Reus Ploms) la seva companya de Club , Pilar Rus (3ª).P

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.