Tossa de Mar i Berga , doble ració de triatló el passat cap de setmana

0
416

El passat cap de setmana es van celebrar dues interessants competicions de triatló a casa nostra la primera cronològicament parlant el dissabte a la tarda amb la celebració de la quarta edició del triatló de Tossa de mar sota el format de distancia olímpica , els 1.500 metres de natació a mar obert amb sortida i arribada a la platja gran de Tossa de mar , tot seguits els espectacular 45 quilòmetres de ciclisme de carretera en direcció a Llagostera i tornada previ pas pel selectiu alt de Sant Grau i finalitzar amb 10 quilòmetres de cursa a peu donant 3 voltes pels carrers de Tossa de Mar.| A la vessant esportiva doblet pels triatletes del Club Natació Vic-etb , en categoria masculina triomf per Joan Ruvireta ( CN Vic-etb) amb un temps de 2 hores 23 minuts 47 segons , Jordi Vilà (2º) i Xavier Boneta (3º). En fèmines victòria per Clàudia Galícia ( CN Vic-etb) per davant de Anabel Gracia ( CD Fastriatlon ) i 3ª absoluta i primera veterana Eulàlia Calveras (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) El diumenge al matí va ser el torn de la segona edició del triatló de Berga , sota el format de la mitja distancia : 1.900 metres de natació al pantà de la Baells , a continuació 90 quilòmetres ( 2 voltes) de ciclisme de carretera i per acabar 21 quilòmetres de cursa a peu en un recorregut urbà per la ciutat de Berga. Victòria absoluta per Francesc Godoy (Club Natació Barcelona )amb un crono de 3 hores 53 minuts 43 segons creuant la línia d’arribada per davant del seu company de Club Marcel Zamora , completant el podi al seu tercer graó Alvaro Velázquez (independent).Per equips 1º Club Natació Manresa (Calduch-Capdevila-Rial) 2º Centre Natació Mataró (Cano-Calderón-Vilana) 3º Gavà Triatló ( Vilà-Herruzo-Jiménez). En noies còmoda primera posició per la triatleta Internacional Gallega Mª Saleta Castro ( Cidade Lugo Fluvial ) amb un temps de 4 hores 37 minuts 33 segons , un marge de 15 minuts i 33 segons a la segona classificada absoluta Dolça Olle (Club Natació Reus Ploms) la seva companya de Club , Pilar Rus (3ª).P

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.