NOU EXEMPLAR DE LA Revista MARATHON (Núm. 320)

0
384

ESPECIAL PRÈVIES: En aquest número trobareu les novetats de les properes competicions com: Cursa de 10 km de Berga, Nova Cursa Correbarri, Serralada de la Marina, Marató del Mediterrani i Nova Cursa a Sant Feliu, totes amb les últimes novetats i un web per a fer les inscripcions. MARATONS DE LONDRES: Ampli reportatge de les maratons olímpiques, començem. amb la masculina on un desconegut atleta ugandès, Stephen Kiprotich, sorprèn els favorits. Seguim amb la femenina on l’atleta d’Etiòpia, Tiki Gelana, dóna la segona medalla d’or al seu país. HISTÒRIA DE TIKI GELANA: Ens fem resò de que la nova campiona olímpica quan tenia 18 anys va guanyar la Mitja Marató de Terrassa l’any 2006. ALTRES COMENTARIS: Zoot Triatló de Tarragona. Un altre entrevista sota el títol: “I tu, a més de córrer, què fas? Sóc luthier” i LES NOTÍCIES DE: Cursa Festa Major de Ripollet, Cursa Popular d’Òrrius, Cursa de l’Espluga de Francolí, Cursa de Matadepera I PER ACABAR Reflexions de Miquell Pucurull sobre l’increment del nombre de dones a les curses populars de casa nostra.| NÚMERO DOBLE: Per diferents motius de tipus tècnic com: mudança de la nostra Redacció, instal·lació d’un nou sistema informàtic entre d’altres; ens hem vist en l’obligació d’unificar els números de Setembre i d’Octubre. De totes formes el nostre Departament de Calendari ha treballat força per tal d’incloure totes les proves que tradicionalment surten publicades en els exemplars d’aquest dos meses, de tal forma que el lector de Marathon no perdi per aquesta circumstància informació de futures competicions. EN LES PLANES DE CALENDARI DE CURSES TROBAREU TOTES LES PROVES D’OCTUBRE-NOVEMBRE AMB MÉS DE 100 PROPOSTES. SI NO ES SUBSCRIPTOR TU T’HO PERDS!! Revista Marathon no es ven en quioscos només es distribueix per subscripció. Obre la nostra web i fes-te membre de la nostra gran família de lectors. www.revistamarathon.com TAMBÉ AL FACEBOOK. NOTA PELS ORGANITZADORS: Calendari 2013: Ja estem preparant el ‘Calendari Petit de butxaca de les Curses de Fons del 2013’. Demanen a tots els organitzadors de proves que ja sàpiguen la data de celebració de la seva prova pel proper any, emplenin la butlleta d’inscripció des de la nostra pàgina web a la pestanya d’Organitzador. Enguany el ‘Calendari de Butxaca’ complirà 20 anys d’edició anual ininterrompuda i farem un tiratge especial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.