Entrega de premis de la IV Challenge BCN 10k

0
425

El passat divendres 14 de setembre a la tarda va tenir lloc l’entrega de premis de la IV Challenge BCN 10k, en el marc de la fira del corredor de la cursa de La Mercè, situada al pavelló d’Itàlia de la Fira de Barcelona, a tocar de la Font Màgica de Montjuic. Una festa que certifica l’èxit d’aquesta lliga barcelonina que aquest 2012 arriba a la seva cinquena edició amb rècord de participació. En la categoria absoluta femenina, les tres primeres classificades van ser Yolanda Riera, Maria Romana de Lillo i Núria Atalaya; mentre que en la masculina, els tres millors classificats van ser Juan Manuel ÁLvarez, Jordi Escoriza i Jon Koldo González. També van rebre el seu guardó els tres primers classificats, masculins i femenins, de cada categoria, exclosos els absoluts.| El corredor Pere Puig va endur-se un premi de reconeixement per haver participat en totes les proves, les 10, que formen la Challenge BCN 10k. Premiar la fidelitat Durant la vetllada, també van poder recollir el seu premi les 250 dones i els 250 homes millor classificats al rànking, consistent en una moderna jaqueta paravent vermella amb el logo de la lliga, ideal per entrenar a l’hivern. Obsequi de Cherry Sport La marca Intima Cherry va obsequiar també les 20 primeres dones de la classificació amb un top esportiu de la col·lecció Cherry Sport, pensada especialment per a la dona en moviment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.