Garmin es converteix en patrocinador principal de Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’2012

0
396

Garmin, líder mundial en solucions de navegació portàtil i fabricant global de sistemes de navegació, signa un acord d’esponsorització d’aquesta prestigiosa prova, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès Garmin Iberia ha arribat a un acord amb els organitzadors per convertir-se des d’avui en Title Sponsor de la Sant Silvestre, de manera que la prova atlètica passarà a dir-se Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat.| El running com a filosofia busca una vida saludable, esforç, constància i esperit de superació personal. L’acord de patrocini entre la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat i Garmin posa de manifest les similituds entre un esport de treball i constància i una empresa on els valors es fonamenten en això. Cal destacar que Garmin ja ha apostat per altres organitzacions, com la Garmin Barcelona Triatlon. Com a primer patrocinador oficial i que dóna nom a la prova, Garmin Iberia vol donar tot el seu suport a la ciutat de Sant Cugat del Vallès i a una de les seves iniciatives més importants en l’àmbit esportiu perquè la prova tingui un creixement de participació i sigui una competició de qualitat dins del calendari nacional de proves de running. La prova, que en el 2010 va ser la tercera del rànquing nacional, està apostant per seguir considerada com una de les millors curses de ruta del país. Garmin dissenya cadascun dels seus productes pensant sempre en el client i en les seves necessitats. Evitar l’estrès de navegar o viatjar a llocs desconeguts comença per comptar amb un company de viatge que inclogui menús fàcils d’usar, opcions lògiques i aplicacions intuïtives. Per una part, els navegadors GPS per automoció ajuden als conductors a arribar als seus destins sense esforç ni estrès, alhora que els permet gaudir al màxim de cada viatge. D’altra banda, els equips nàutics ofereixen una navegació més ràpida i segura posant a l’abast del client la màxima informació. En aviació, Garmin proporciona tot el que els pilots necessiten en un simple cop d’ull. Els dispositius per fitness fan més eficaç cada pas dels entrenaments dels usuaris, permetent arribar més lluny que mai. Així mateix, els GPS portàtils per activitats a l’aire lliure (outdoor) són perfectes per als amants de l’aventura, excursionistes, geocachers i en general qualsevol persona que gaudeixi de la natura. Per últim, les aplicacions per a mòbils proporcionen la tecnologia GPS al teu telèfon o smartphone en qualsevol moment o lloc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.