Cursa de la Mercè – Inscripcions tancades…i tot a punt

0
371

Unes 16.000 persones, el màxim que establia el reglament, s’han inscrit a la Cursa de la Mercè i estan ja preparades per donar-ho tot el proper 16 de setembre. Seran 10 quilòmetres en què participants, procedents de diversos punts de la geografia catalana gaudiran les festes de la Mercè a la capital de Catalunya, tot fent una de les activitats que més els agrada: córrer. Un 26, 7% dels participants són dones, una xifra que trenca l’estadística de les proves atlètiques, en què la participació femenina difícilment supera el 20%.| I com a curiositat, els corredors més longeus: un home de 85 anys i una dona de 73 anys. Queda ben clar, doncs, que la Cursa de la Mercè és una prova atlètica oberta a tothom i amb la qual celebrar que a Barcelona tenim una gran festa major. ?Recordeu que els dies 14 i 15 de setembre la Fira del Corredor/a us espera perquè hi recolliu el dorsal i el xip d’un sol ús.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.