Cursa de la Mercè – Inscripcions tancades…i tot a punt

0
482

Unes 16.000 persones, el màxim que establia el reglament, s’han inscrit a la Cursa de la Mercè i estan ja preparades per donar-ho tot el proper 16 de setembre. Seran 10 quilòmetres en què participants, procedents de diversos punts de la geografia catalana gaudiran les festes de la Mercè a la capital de Catalunya, tot fent una de les activitats que més els agrada: córrer. Un 26, 7% dels participants són dones, una xifra que trenca l’estadística de les proves atlètiques, en què la participació femenina difícilment supera el 20%.| I com a curiositat, els corredors més longeus: un home de 85 anys i una dona de 73 anys. Queda ben clar, doncs, que la Cursa de la Mercè és una prova atlètica oberta a tothom i amb la qual celebrar que a Barcelona tenim una gran festa major. ?Recordeu que els dies 14 i 15 de setembre la Fira del Corredor/a us espera perquè hi recolliu el dorsal i el xip d’un sol ús.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.