Acte commemoratiu del 20è Aniversari dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92

0
440

Aquest migdia, s’ha celebrat a l’auditori de la ONCE, a Barcelona, un acte de reconeixement als atletes paralímpics que van participar als Jocs de Barcelona 92 i als que ho han fet als de Londres d’enguany. Hi han assistit l’ex-alcalde de Barcelona i President de la Generalitat, Pasqual Maragall, Joan Antoni Samaranch Salisachs, l’Alcalde de Barcelona Xavier Trias, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries i el President de ONCE i del Comitè Paralímpic espanyol Miguel Carballeda. L’acte ha estat presentat pel periodista de TV3 Lluís Canut.| L’organització de cecs, ha volgut reconéixer al col·lectiu paralímpic presentant el cupó del sorteig del pròxim dia 23 de setembre dedicat al 20è aniversari dels Jocs Paralímpics de Barcelona, esdeveniment que va marcar el punt d’inflexió en el tractament esportiu, mediàtic i, sobre tot, social de l’esport paralímpic. Hi han asisitit els osonencs Toni Andreu que va participar a Barcelona 92 i en Roger Puigbò, que en aquelles dates era a l’hospital després de l’accident que va patir el 14 d’agost, que ha participat, junt amb l’altre osonenc Rafa Botello, als Jocs Paralímpics de Londres 2012.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.