El Repte Berlín encara la recta final

0
430

El Repte Berlin és una iniciativa que portarà a dos corredors a la Marató que es disputarà a Berlín el proper 30 de setembre. L’origen, un concurs promogut per la Bolsa del Corredor-diari Sport a la cerca d’un corredor i una corredora (que mai han corregut una marató) disposats a demostrar que amb il·lusió i constància és pot arribar a preparar la distància mítica en 120 dies.Com si es tractés de dos atletes d’elit tenen al seu abast totes les comoditats per preparar la cita: entrenador personal, roba esportiva, serveis de fisioteràpia, podologia, nutrició, viatge i dorsal, coaching, stage, prova d’esforç, però sobretot el suport impagable de la resta de participants que acompanyen als dos guanyadors en la preparació, tal com afirma l’entrenador del Repte, el maratonià paralímpic José Castilla. Segons ell, l’èxit de la iniciativa rau en recollir els fruïts del treball en equip en una prova tant màgica i individual com aquesta.El passat cap de setmana van participar a la Mitja Marató de Sabadell com a test previ abans d’assaltar la porta de Brandenburg. | El guanyador del concurs, Àlex Segarra, va establir una mmp rebaixant en més de 10 minuts la seva marca (1:54). Per la seva part, la guanyadora Judith Cinca s’estrenava a la distància amb un temps de 1:44:13 i un meritori 12è lloc. La resta de finalistes també van obtenir la recompensa a les dificultats i l’esforç que suposa preparar una marató. A hores d’ara els promotors de la iniciativa ja preparen nous reptes de cara a l’any vinent. La marató d’Estocolm, Moscú o Nova York figuren entre les candidates.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.