1r Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès

0
496

1 de Novembre de 2012
Benvinguts a la web del Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès.
L’Ajuntament de Vilobí i el Club Triatló MIOSTAF uneixen esforços per organitzar la primera edició del Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès, un duatló de muntanya de distància sprint. Les distàncies seràn de 5,750Km de cursa a peu, 20,2Km de BTT i 2,350Km de cursa a peu. En un recorregut molt ràpid i apte a tots els nivells per iniciar la temporada de duatló de muntanya. S’anirà afegint més informació en els propers dies. Estigueu alerta! Organitzadors: Ajuntament de Vilobí del Penedès i Club Triatló MIOSTAF

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.