Javi Delgado s’imposa a la Burriac Atac i també s’emporta la Challenge Catalana de curses de muntany

0
488

La campanya “Amb un pà sota el braç” recapta més de 1.200 kg. d’aliments i 1.750 euros
L’atleta del Team Spiridon, Javi Delgado va fer bons tots els pronòstics i es va proclamar campió de la Burriac Atac 2012, completant els 18 quilòmetres i més de 1700 metres de desnivell de recorregut amb un temps de 1:35:17. El corredor de Vilassar de Mar va liderar la cursa amb comoditat i molta saviesa i va treure quasi 5 minuts de diferència al segon classificat, Ahmed El Qayed (1:40:15). La tercera plaça del podi la va ocupar Andreu de Mas amb un cronòmetre de 1:41:16. Gràcies a la victòria aconseguida en aquesta prova, Delgado es va emportar també el màxim trofeu de la Challenge Catalana de curses de muntanya nocturnes Gran Premi Petzl sumant un total de 145 punts (45 de la cursa dels Mussols, 50 de les Ànimes del purgatori i 50 més de la Burriac Atac). | En modalitat femenina, la cursa es preveia molt disputada perquè dues de les favorites, Dolors Morcillo i Teresa Forn, arribaven a la Burriac Atac empatades a 90 punts al capdavant de la Challenge. Tal i com s’esperava la lluita pel podi va ser aferrissada i es va començar a decidir quan les corredores ja estaven baixant del castell. Va ser aleshores quan Maria Bartolí va fer valer la seva rapidesa en els trams més tècnics dels corriols per emportar-se el triomf amb un temps de 2:02:42. Dolors Morcillo va acabar segona amb un crono de 2:07:10, posició que li va donar la victòria a la Challenge amb un total de 135 punts. La tercera classificada de la Burriac Atac i segona a la Challenge va ser Teresa Forn (2:08:28). Èxit de la campanya “Amb un pà sota el braç” Una de les novetats que presentava enguany la cursa organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar era la campanya solidària “Amb un pà sota el braç” que recollia aliments per al Banc d’Aliments que Càrites té a la població maresmenca. Els corredors de la Burriac Atac podien aportar productes alimentaris de casa seva o bé 5 euros solidaris a canvi de tenir gratuïtament una fotografia de la prova. A més, els organitzadors també van destinar tots els ingressos obtinguts de les inscripcions de la Marrec Atac al Banc d’Aliments. I la resposta dels atletes, voluntaris i públic en general va ser tot un èxit ja que es van recaptar un total de 1.261 quilos de productes alimentaris i la xifra de 1.750 euros que es repartiran entre els Bancs d’Aliments de les tres poblacions per on passava la cursa: Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils. La vuitena edició de la Burriac Atac no va decebre ningú i els organitzadors estaven contents amb les xifres de participació que es van assolir: A la cursa dels adults hi van córrer més de 700 persones, mentre que uns 600 infants de 0 a 14 anys van participar per la tarda a la Marrec Atac, una prova de caire no competitiu que va transcórrer per un circuit totalment urbà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.