Entrenament total bosc-platja

0
488

Dissabte, 29 de setembre de 2012
Entrenament complert bosc i platja a Gavà, obert a tothom i gratuït. Amb la direcció i assessorament tècnic de Ricard Vila.
29 SETEMBRE 2012, de 10:00 a 14:00
Lloc de trobada: A la Pineda de Gavà, C/Josep Lluis Sert (mirar planell) Programa 1ª Part: Pineda. Escalfament + Circuit Natural + Circuits de 50/50 + Exercicis de cursa + Força Natural (amb material lleuger que porta l’entrenador). 2ª Part: Platja. Exercicis de tormells + Força amb la sorra + Carrera a la sorra (seca i mullada) + Canvis de ritme + Estiraments finals.| Nivell Oberta a tots els nivells, amb un mínim de 18 anys (o amb autorització paterna). Material Material personal d’entrenament, roba d’abric, bidó d’aigua, toballola pel final de l’entrenament i tratjo de bany (optatiu). Inscripcions, preus i documentació Entrenament obert i gratuït.
No cal fer inscripció per si vols, avisa per confirmar a ricard@ricardvila.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.