Entrenament total bosc-platja

0
353

Dissabte, 29 de setembre de 2012
Entrenament complert bosc i platja a Gavà, obert a tothom i gratuït. Amb la direcció i assessorament tècnic de Ricard Vila.
29 SETEMBRE 2012, de 10:00 a 14:00
Lloc de trobada: A la Pineda de Gavà, C/Josep Lluis Sert (mirar planell) Programa 1ª Part: Pineda. Escalfament + Circuit Natural + Circuits de 50/50 + Exercicis de cursa + Força Natural (amb material lleuger que porta l’entrenador). 2ª Part: Platja. Exercicis de tormells + Força amb la sorra + Carrera a la sorra (seca i mullada) + Canvis de ritme + Estiraments finals.| Nivell Oberta a tots els nivells, amb un mínim de 18 anys (o amb autorització paterna). Material Material personal d’entrenament, roba d’abric, bidó d’aigua, toballola pel final de l’entrenament i tratjo de bany (optatiu). Inscripcions, preus i documentació Entrenament obert i gratuït.
No cal fer inscripció per si vols, avisa per confirmar a ricard@ricardvila.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.