Dorsals esgotats a la 1a Sansi de Bellaterra

0
439

La Sansi de Bellaterra del proper 11 de Setembre, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el EMD, i anomenada “La Sansi de Bellaterra”, ha hagut de tancar les inscripcions amb 1.001 participants. Bellaterra amb poc més de 2.000 habitants tindrà la cursa de la Diada amb més participants de tot Catalunya. Els actes començaran a les 10h amb la hissada de la Senyera, tot seguit les 2 curses dels més petits a les 10.15h, i la prova absoluta de 5kms a les 11h.| En categoria femenina les favorites seran Eva Arias recent sots campiona d’Espanya de 3.000m.obs, Inna Lebedieva d’Ucraïna, la kenyana Cherono o Paula Fritzsche d’Argentina. En categoria masculina la victòria estarà renyida amb els marroquins Ilias Fifa del FCB, últim guanyador de la Jean Bouin, Mohamed Agouzal, Mohamed Benktib, Bilal Ziadi o el Ghanès Paul Sie, entre d’ altres. Tota la informació necessària de la cursa la trobareu a www.lasansibellaterra.com. Les classificacions i fotos estaran diumenge a les 13h Més informació

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.