LLICÈNCIA D’ACTIVITAT FÍSICA

0
381

La Federació Catalana d’Atletisme posa en funcionament la Llicència d’Activitat Física per a participar en les curses del calendari català de proves en ruta. Aquesta llicència té un cost d’1 € per atleta participant i inclou les cobertures d’assegurança d’accidents a la cursa on l’atleta s’ha inscrit.| Amb aquesta iniciativa, la Federació Catalana s’adequa a la disposició del Decret 58/2010 de les Entitats Esportives de Catalunya on diu que totes les persones que participin en una activitat esportiva hauran de tenir una llicència esportiva. Tot i que aquesta nova llicència comença a funcionar el proper 1 de novembre, la Mitja Marató de Sant Cugat ja es va acollir el passat 30 de setembre a aquesta nova llicència pels participants amb resultats satisfactoris i properament també ho farà la cursa El Tast de la Mitja que se celebrarà a Granollers el 27 d’octubre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.