LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS JA TÉ VÍDEO PROMOCIONAL AMB MUSICA DE ROGER SUBIRANA

0
418

S’acaba de penjar al Youtube el vídeo promocional de la cursa Trail Senders del Penedès de les Cabanyes que tindrà lloc el proper 30 de setembre, aquest vídeo realitzat pel Sergi Luque, compta amb imatges per on passa la cursa i esta amenitzat amb un gran tema del music Vilafranquí Roger Subirana, “Terra de Llegenda” idoni per gaudir de 3 minuts de boniques imatges i de una gran moment musical , també hem fet una versió curta de 1 minut.| Aquest és el enllaç del vídeo de tres minuts. I aquest el de un minut. “Venir a gaudir del córrer pels senders del Penedès trobareu una forma diferent de fer running i sentireu sensacions noves”. Podeu fer les inscripcions. I tota l’informació la trobareu en aquesta web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.