Ja només queden 50 dorsals per la 1a Cursa popular de Bellaterra

0
531

La Sansi Bellaterra del proper 11 de Setembre, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Bellaterra, i anomenada “La Sansi de Bellaterra”, compta ja amb centenars de corredors populars inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 50 dorsals. La primera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, i -pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà als arribats a meta amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana, en motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre. McDonald´s de Sant Cugat oferirà suc en arribar a meta.| Els actes de la cursa començaran a les 10h amb la hissada de la senyera, tot seguit les proves dels més petits a les 10.15h, i la prova absoluta a les 11h. Tot i ser la 1a edició i coincidint amb innumerables curses, es actualment la que més inscrits té de tot Catalunya durant la Diada. Tindrem atletes d’elit de la talla d’Eva Arias recent sots campiona d’Espanya de 3.000m.obs Inna Lebedieva d’Ucraïna, la kenyana Cherono, en el’apartat masculí els marroquins Ilias Fifa del FCB últim guanyador de la Jean Bouin, Mohamed Agouzal, el Ghanès Paul Sie, entre d’ altres. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària. Amb aquesta cursa començarà el gran premi “La Sansi 5k” on tots els atletes amb chip groc puntuaran a les següents curses totes de 5kms, amb premis pels millors, informació a www.lasansi.com 11/09/12 la Sansi de Bellaterra 11/11/12 la Sansi de St. Feliu de Llobregat 23 o 30/12/12 La Sansi de Viladecans 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.