Encara no coneixeu la Marathonbola

0
381

Marathonbola és un concurs que organitza bimensualment la REVISTA MARATHON entre tots els seus lectors sobre la història de l’atletisme. Per participar al concurs haureu de contestar la pregunta del mes: Quin és el nom de l’atleta misteriosa? La seva imatge sempre surt al començament del text. Per encertar la resposta haureu de fer una mica de memòria esportiva i aplicar tot el vostre enginy.| Volem compartir aquest concurs no només amb la nostra gent de la revista, sinó que convidem a tots els usuaris d’ATLETISME.CAT a participar-hi. Entre els premis que sortegem, trobareu una samarreta tècnica, una suadora, una motxilla de cordons, una pinyonera de córrer, etc. I què us espera aquest mes? Doncs el premi serà una samarreta tècnica per al guanyador. Una samarreta per només una resposta!!! A què espereu?? MARATHONBOLA d’AGOST-SETEMBRE: A continuació, us deixem LES PISTES que us ajudaran a endevinar qui és la dona de la imatge. PISTES: A la primera marató femenina de la història dels Jocs Olímpics, realitzada a Los Ángeles el 1984, una de les seves participants va protagonitzar l’arribada més dramàtica de les que es té memòria en tota la història dels Jocs. El vídeo de la seva arribada va donar la volta al món i va esgarrifar i posar el pèls de punta a milions d’espectadors. L’atleta va entrar a l’Estadi Olímpic per completar el recorregut gairebé 25 minuts després que la guanyadora, patint esgotament per la calor i amb rampes a tot el cos. El públic present a l’estadi estava en shock per la postura corporal de la maratoniana, totalment desorientada i a punt de caure. El jutge Andersen-Scheiss va arribar a frenar els metges presents, que van córrer per ajudar-la, sabent que si l’ajudaven quedaria desqualificada automàticament. Durant gairebé sis minuts, l’atleta va completar a punt de la defallida la volta final a la pista olímpica, ocasionalment parant i portant-se les mans al cap. Els metges observaven l’escena atentament i avaluaven que no corria cap risc immediat. En creuar la línia d’arribada i ovacionada pel públic, finalment va caure als braços dels metges. Feliçment, es va recuperar ràpid després d’acabar la prova en la 37a posició. PREGUNTA: Quin era el nom d’aquesta atleta olímpica? MOLTA SORT, ESPORTISTES! FACEBOOK: Si esteu interessats, és molt senzill participar-hi. Només heu d’enviar la vostra resposta al nostre e-mail : revistamarathon@yahoo.es, o bé a través de la nostra pàgina de Facebook; busqueu-nos per “Revista Marathon”. Per mitjà d’aquests dos canals, el Comitè de Redacció imprimirà totes les respostes correctes rebudes i les ficarem en una urna per treure la papereta guanyadora. MARATHONBOLA és una idea divertida que ha tingut molt de ressò dins del col·lectiu de lectors de REVISTA MARATHON durant els últims dos anys. Animeu-vos a participar-hi! RESULTAT DE LA MARATHONBOLA ANTERIOR: la imatge de “l’atleta misteriosa” era de Zola Budd, atleta d’origen sud-africà molt coneguda en la dècada dels 80 per la seva particularitat de córrer i entrenar descalça. Guanyadora: GLÒRIA ESTRANY de LLIÇÀ DE VALL. Felicitats!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.