CHALLENGE CATALANA DE CURSES DE MUNTANYA NOCTURNES

0
399

El proper dissabte 8 de setembre la cursa nocturna per muntanya Burriac Atac decidirà els guanyadors de la primera edició de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes – Gran Premi Petzl®. Més de 700 participants prendran part a la prova, que també forma part del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. | La platja de Vilassar de Mar (Maresme) viurà l’emoció de la darrera prova de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes – Gran Premi Petzl®, circuit de curses nocturnes per muntanya que ja en la seva primera edició ha tingut una excel•lent acceptació, destacant que cada una de les tres nocturnes del calendari ha tancat inscripcions força dies abans de la seva disputa. La Burriac Atac està organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar i te un recorregut de 18 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.700 metres. Burriac Atac és la cursa més veterana del nou circuit, pionera a Catalunya pel que fa a curses nocturnes, una competició plenament consolidada que celebra aquest any la seva vuitena edició. La particularitat més destacada és que comença i acaba arran de mar, però la major part del seu recorregut transcorre per preciosos i divertits corriols de muntanya. El traçat d’aquest any serà similar al de passades edicions però amb una espectacular nova pujada al castell. A més per aquest any Burriac Atac presenta algunes novetats destinades tenir cura dels que venen a animar. Per aquest motiu, entre d’altres coses organitzaran una xocolata desfeta pels acompanyants que es desplacin per animar fins a dalt del Castell de Burriac, i acompanyin als tambors que s’ubicaran allà . Per tal de pujar acompanyats, s’ha convocat a la gent a una hora per pujar junts. Perquè aquest any el castell de Burriac quedarà il•luminat, un dels pocs cops a l’any que això succeeix. Punt i final a la Challenge: Amb aquesta cursa és donarà per acabada la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes – Gran Premi Petzl, i donarà a conèixer els guanyadors del circuit que hores d’ara encapçala Javi Delgado en categoria masculina amb 95 punts, i que en tindrà prou de mantenir una bona posició per fer-se amb el trofeu ja que tant sols Jordi García i Raúl Rota, força allunyats a la classificació, poden aigualir-li la festa. Pel que fa a la categoria femenina la primera posició final està molt disputada, així hores d’ara Dolors Morcillo y Teresa Forn comparteixen la primera posició empatades a 90 punts, seguides per Laura Baeza i Nuria Villegas ambdues empatades a 60 punts, ja més endarrerida i amb poques possibilitats es troba Mónica Ardid que no va poder participar a la segona prova de la Challenge. Aquestes son les 5 principals candidates a ocupar les tres places del pòdium final. Iniciativa solidaria: També s’estan engegant projectes paral•lels. “Vine amb un pa sota el braç” pretén recollir aliments pel Banc d’Aliments de Càritas Vilassar. Tots aquells corredors que vinguin amb aliments pel banc, se’ls hi enviarà una fotografia seva de l’arribada de la cursa de manera gratuïta. Hores d’ara ja són varies les persones i empreses que s’està mobilitzant i recollint aliments. Tant si vens a córrer com si vens a animar al llarg del recorregut, us esperem a la Burriac Atac 2012!. Més informació, horaris , recorregut, com venir a animar a: www.burriacatac.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.