Barcelona Midnight Trail

0
483

El proper 8 de Setembre es disputarà la primera edició del Barcelona Midnight Trail, una cursa a peu de 14km que transcorre al Parc de Collserola. Només queden uns dies per inscriure’s en aquesta inèdita prova nocturna, una de les propostes esportives més originals de l’any.
Disabte 8 de Setembre (sortida a les 22.00) Inscripcions tancades el dimecres 5 de setembre Mes de 400 participants esperats Ja són més de 300 els atrevits corredors inscrits en el Barcelona Midnight Trail. Sigui el que sigui el nivell del participant, el recorregut sorprendrà tant pel seu nivell d’exigència com pels seus encants. La sortida es donarà a les 22:00 al Parc del Tibidabo. Els primers 6 quilòmetres consisteixen en una llarga baixada fins a la famosa Carretera de les Aigües, la qual els participants recorreran durant 3km. | Comencen llavors les hostilitats, amb una espectacular ascensió de 700 metres de llarg (amb 120 metres de desnivell positiu!) fins a la Torre de Collserola. Al peu d’aquest símbol de la ciutat, un avituallamient espera els participants. A partir d’aleshores, les pistes es faran més fosques i silencioses. El sector de la “Budallera” consisteix en una baixada de 2 km, abans d’encarar una nova pujada, amb el Tibidabo iluminat com punt de mir. Per accedir a l’arribada, instal·lada dins del Parc del Tibidabo, i cumplir ab el seu repte, els corredors hauran de pujar una darrera pujada espectacular. Les vistes excepcionals i l’ambient a les terrasses les més altes de Barcelona estaran a l’alçada del esforç..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.