Nan Oliveras i Mercè Tusell guanyadors absoluts del triatló de Banyoles

0
442

Banyoles ha acollit el final de la Lliga catalana de triatló 2012 amb motiu de la vint-i-setena edició del triatló de distancia olímpica , bressol del triatló català , enguany assolint un nou rècord de participants ja que 1.004 triatletes es van inscriure dels que finalment 840 (75 fèmines ) van creuar la línia de meta.El triatló va començar amb 1.500 metres de natació a l’estany , per continuar amb 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per finalitzar 10 quilòmetres de cursa a peu.| El triatló seguit en tot moment per un nombrós públic van poder gaudir a la categoria masculina de la victòria del triatleta que encara pertany a la categoria junior ,Nan Oliveras (Club Natació Olot ) amb un temps final de 1 hores 59 minut 12 segons i amb 2 minuts i 33 segons d’avantatge per davant del segon classificat , el vigent Campió de Catalunya absolut , triatleta de la categoria sub-23 Roger Serrano ( Cerrr Igualada)completant el podi com tercer Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb).Per equips 1º lloc del Club Natació Prat -Triatló (Reig-Calle-Barrio) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Quer-Bellapart) 3º Club Natació Olot ( Oliveras-Gussinyer-Manel.la) A la categoria femenina treballada victòria per la vigent Campiona d’Espanya de duatló i triatló de muntanya , la triatleta de Caldes de Montbui Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ) creuant la línia d’arribada amb crono de 2 hores 30 minuts 4 segons , 1 minut i 2 segons per davant de la 2ª classificada absoluta i primera veterana Regina Anna Mola (Centre Natació Mataró) el tercer graó del podi per Mar Celma (Club Natació Prat-triatló ) .A la classificació per equips : 1ª Club Natació Catalunya (Pí-Kristi-Asensio) 2ª Club Natació Prat-triatló (Celma-Sepílveda-Crisol)3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Jordi-Jordi-Vicente).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.