Nan Oliveras i Mercè Tusell guanyadors absoluts del triatló de Banyoles

0
307

Banyoles ha acollit el final de la Lliga catalana de triatló 2012 amb motiu de la vint-i-setena edició del triatló de distancia olímpica , bressol del triatló català , enguany assolint un nou rècord de participants ja que 1.004 triatletes es van inscriure dels que finalment 840 (75 fèmines ) van creuar la línia de meta.El triatló va començar amb 1.500 metres de natació a l’estany , per continuar amb 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per finalitzar 10 quilòmetres de cursa a peu.| El triatló seguit en tot moment per un nombrós públic van poder gaudir a la categoria masculina de la victòria del triatleta que encara pertany a la categoria junior ,Nan Oliveras (Club Natació Olot ) amb un temps final de 1 hores 59 minut 12 segons i amb 2 minuts i 33 segons d’avantatge per davant del segon classificat , el vigent Campió de Catalunya absolut , triatleta de la categoria sub-23 Roger Serrano ( Cerrr Igualada)completant el podi com tercer Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb).Per equips 1º lloc del Club Natació Prat -Triatló (Reig-Calle-Barrio) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Quer-Bellapart) 3º Club Natació Olot ( Oliveras-Gussinyer-Manel.la) A la categoria femenina treballada victòria per la vigent Campiona d’Espanya de duatló i triatló de muntanya , la triatleta de Caldes de Montbui Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ) creuant la línia d’arribada amb crono de 2 hores 30 minuts 4 segons , 1 minut i 2 segons per davant de la 2ª classificada absoluta i primera veterana Regina Anna Mola (Centre Natació Mataró) el tercer graó del podi per Mar Celma (Club Natació Prat-triatló ) .A la classificació per equips : 1ª Club Natació Catalunya (Pí-Kristi-Asensio) 2ª Club Natació Prat-triatló (Celma-Sepílveda-Crisol)3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Jordi-Jordi-Vicente).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.